8.9 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

RUSI – Royal United Services Institute jelentése: Az orosz-ukrán háborúban hátrahagyott jobbára sértetlen orosz haditechnika lehnagyobb részben amerikai és nyugati alkatrészekből áll – írja a Reuters

Dátum:

Megosztás:

TÖBB FEGYVERT IS MEGVIZSGÁLTAK ANGOL SZAKÉRTŐK AZ UKRÁNOK KÉRÉSÉRE, PL. EZEKET:

9K720 cirkálórakéta, 9M727 cirkálórakéta, Kh-101 cirkálórakéta, ezek mind nagyon komoly veszteséget okoztak a háború kezdete óta az ukrán hadseregben..

Az alkatrészek jelentős részét az amerikai Texas Instrtuments Inc., az Analog Devices, valamint a Cypress Semiconductor gyártotta, utóbbi a német érdekeltségű Infineon AG (IFXGn.DE) tulajdonában van.

Még több külföldi hír

Hiába az Oroszország elleni szankciók, az orosz fegyverek jelentős része Nyugatról származik.

Az említett cégek azon túl, hogy kijelentették, betartanak minden törvényt, nem kommentálták ezt a tényt.

Sok nyugati alkatrész csak néhány dollárba kerül, az átalakításukhoz és felhasználásukhoz azonban komoly tudósokból és kutatómérnökökből álló csapatok közreműködésére van szükség, amely, láthatóan, Oroszországnak megvan.

Még több külföldi hír

Az Egyesült Államok átfogó szankciót jelentett be Oroszország terhére, azonban az oroszok éppen amerikai fedőcégeken keresztül vásárolnak millió dolláros alkatrészállományt, amelyet Hong-Kongon keresztül visznek Oroszországba.

Putyin megmutatta, hogy hiába a szankciók, amit el akar érni, azt eléri.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Gyermekeinknek szükségük van az online világ ismeretére, hogy jövőjükben el tudjanak igazodni az életben, .. és ezt, tanítani kellene az iskolákban!

Oktatási-, nevelési kultúra, tanulás, önkifejezés, identitásépítés, kommunikáció, média-ismeretek, kötelező tantárgyak kiszélesítésének köre, erről (is) írunk cikkünkben, ahogyan...

Schobert Norbi “rátett egy lapáttal”, vérengzésekre készíti fel a magyarokat!

Schobert Norbi szerint az éhezés és a fázás borzalmat hoz.. Brutális, mondhatni disztópikus világot fest meg Schobert Norbi, aki...

Kajdi Csaba és G.w.M. kommentcsatája a neten..

A rapper higgadtan válaszolt a sértésre, ami elég meglepő, ha celebek harcolnak. Kajdi Csaba kedden Kulcsár Edina és G.w.M...

Akinek diesel autója van, sajnos, most retteghet! .. A jövő hónaptól időszakos gázolajhiány alakulhat ki a magyar piacon!

A jelenlegi energiapiaci körülmények miatt elképzelhető, hogy novemberre akár gázolajhiány alakulhat ki – fogalmazott a Shell Hungary Magyarországért és...