13.9 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

Ru­bint Réka el­ké­pesztő ala­kí­tása a török rep­té­ren

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nem kis fel­tű­nést kel­tett Ru­bint Réka ma dél­ben a tö­rök­or­szági An­ta­lia rep­te­rén. A fit­nesz­mami igen­csak dögös sze­re­lés­ben nyúj­totta át út­le­ve­lét el­len­őr­zés­kor, az ok­mányt ke­zelő ha­tárőr alig ka­pott le­ve­gőt.

rubint-reka

Csúcsformában a háromgyerekes anyuka! (Fotó: Labancz Viktória)

Ezzel azonban még nem ért véget a reptéri kaland. Réka ugyanis nemcsak férjével és 3 gyerekével utazott a török nyaralóhelyre, hanem magával vitte sportos életmódot kedvelő követőit is. Szám szerint 260 főt! A reptérről kilépve előre lefoglalt ALAKREFOM feliratú buszokba szállt a csapat.

Szó szerint megállt az élet az előcsarnokban arra a néhány percre, míg a résztvevők Rékával az élen elérték a buszokat. Az öt buszból álló karaván a tábor helyszínre, egy elegáns szállodába vitte a csapatot, ahol mindenkire egyhetes szuperkemény edzésprogram vár.

hirmagazin_2015-07-05_072551

Íme, az Alakreform buszkaraván (Fotó: Labancz Viktória)

forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Őrült sebességgel száguld egy forró gázbuborék a Föld közelében – videó

A Tejútrendszer középpontjában található fekete lyuk, a Sagittarius A* körül keringő „forró folt" nyomaira bukkantak a csillagászok az...

Forrnak az indulatok: Észak-Korea rakétát lőtt Japán fölé

A japán kormány figyelmeztetést adott ki, hogy a Hokkaidó szigetén élők vonuljanak fedezékbe a rakéta repülése alatt, illetve...

Megszólalt az “év igazoltatásán” átesett férfi – RTL-videó

Felrobbant az Internet egy videótól, amiről mi is hírt adtunk néhány napja. “Nem személy vagyok, hanem Ember”, hangzott el a férfitől Balatonszemesen,...

Luxus lesz a jogsi! Egy átlagos vagy nem jó tanulónak, akár 350-400 ezer Ft-ba is kerülhet! – Egyre kevesebb a tanuló

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki vezetői engedélyt szeretne A jogosítvány megszerzése eddig sem volt olcsó mulatság, hiszen...