11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeKülföldKiemelt külföldi hírekRiasztották a mentőhelikoptert: szörnyű baleset történt a windsori kastélynál..

Riasztották a mentőhelikoptert: szörnyű baleset történt a windsori kastélynál..

A sérülteket kórházba kellett szállítani.

Mint arról korábban már beszámoltunk a napokban egy autó csapódott a Buckingam-palotának. A szörnyű eset után most újabb baleset történt.

mentő, baleset, kórház, vészhelyzet
Öt embert kellett kórházba szállítani Fotó: Unsplash.com

Két autó karambolozott kedden a reggeli órákban a windsori kastély előtt. Az ütközésnek akkora ereje volt, hogy az egyik jármű felhajtott a járdára és nagy erővel nekicsapódott a királyi család kastélyának a kőfalához.

Az irányíthatatlanná vált autók két gyalogost is elütöttek, a balesetben öt ember sérült meg. Enyenlőre nem tudni, kik a sérültek, az újságírók nyomoznak!

A sérülteket egy mentőautó és két mentőhelikopter szállította kórházba.

Egy ember biztosan volt a kocsiban, de nem tudtam megmondani, hogy volt-e még valaki rajta kívül. Hirtelen, nagyon gyorsan emberek jelentek meg a jármű körül 

– idézett a New York Post egy szemtanút, aki hozzátette, hogy sokan megijedtek a borzalmas baleset láttán.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work