22.4 C
Budapest
2024. április. 12. péntek
Home18+Rettenetes videó kering a késelő középiskolásról - videó (18+)

Rettenetes videó kering a késelő középiskolásról – videó (18+)

A Hunfalvyban késelő fiatal osztálytársai vették fel a videót.

Hétfőn a Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban két óra közötti szünetben egy 11. osztályos diák rátámadt osztálytársára, az egyik teremben ülő S. Samura, és nyakon szúrta őt.

A támadó, Bertold pszichés zavarra hajazó tüneteket mutatott.

Néhány hete több tanár is jelezte a fiú osztályfőnökének, hogy romlik az állapota, baj fog történni. Bertold az osztálytársainak azt is mondta: Valakit meg fogok ölni!

Tények birtokába jutott egy megrázó videó, ami egy, az iskolatársak által létrehozott csoportban keringett, Bertoldról.

Figyelem: Felkavaró videó

nuus

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

Hasonló hírek

Pannon Work