25.5 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Rettegnek a budapestiek: kolduscsapatok zaklatják a járókelőket az Örs vezér téren

Dátum:

Megosztás:

Áldatlan állapotok uralkodnak a főváros egyik legforgalmasabb csomópontján. Bárkit képesek megállítani és még fenyegetőznek is!

Az Örs vezér terén összeverődött kolduscsapatok zaklatják az arra járókat, de az üzletek normális működését is megzavarják.

„Konkrétan kiráz a hideg, amikor át kell haladnom a téren. A koldusok elfoglalják az aluljáró lépcsőit, összepiszkítják a padokat és eltömítik a jegykiadó automatát” – mesélte a Metropolnak Anikó, aki rendszeresen átutazik a téren.

Mindenki ezt olvassa most!

Az Örs vezér terén összeverődött kolduscsapatok zaklatják az arra járókat de az üzletek normális működését is megzavarják.
Fotó: Metropol

Mindenki ezt olvassa most!

„Egyre rosszabb a helyzet, óránként jönnek, hozzánk kuncsorogni a zűrösebbnél zűrösebb arcok. Rendőrt, közterest alig látni” – ezt már az egyik bolt eladója mondta, aki szerint az Örs vezér tere lett a legszörnyűbb tér a fővárosban.

„A közelben lakom, lángosért gyakran járok át az Örsre. Olyankor mindig betalál egy lumpen alak. Az egyiknél még kés is volt egyszer, de elhajtottam” – mondta el a Metropolnak Zoltán az Örs vezér terén, ahol manapság utasként is megrázó végigsétálni.

Leromlott a közbiztonság, mindennapos látvány a saját vizeletében fekvő ittas ember, a kéregetők pedig szervezetten dolgoznak. A Metropol rejtett kamerás felvételen buktatott le egy „koldus-bandát”.

 

A fekete pólós lehet a főnök
Fotó: Metropol

Mindenki ezt olvassa most!

A lap rejtett kamerás felvételein is jól látható, hogy egy szervezett bűnözői csapat alakult a téren. A fekete pólós főnöknek tűnik, miután a környéken található összes gyanús alakkal beszélgetett és láthatóan valami előre megtervezett feladatot vázolt fel nekik. A kéregetők közt van kölyökkutyás ember, női ruhába öltözött férfi és illuminált nő is.

ripost

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és...

Világgazdaság: “A szankciós politika a német gazdaságot fenyegeti, viszont a jelek szerint az orosznak kifejezetten jót tesz.

Blikk: A németek szerint Vlagyimir Putyin a "tervezett karbantartást" követően nem nyitja majd újra a gázcsapot Európa felé...

Csecsen vezető: Ha Putyin nem állít meg minket, Berlinig megyünk! – videó

Magomed Daudov szerint a csecsen harcosok szent háborút folytatnak. Egy Twitteren megjelent videón Magomed Daudov, a csecsen parlament elnöke többek...

Rehabilitációs, rokkantsági ellátás jogosultsági feltételei

Cikkünkben a rehabilitációs, rokkantsági ellátásra való jogosultság feltételeit, jogszabályi hátterét járjuk körbe. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy...
facebook