14.4 C
Budapest
2023. március. 31. péntek

Rettegésben tartotta a környéket a Deák téri gyilkos – Borítékolható volt, hogy börtönbe kerül – mondták róla még a barátai is

Dátum:

Megosztás:

Budapest — Csendes megemlékezést tartottak a Deák téri gyilkosság helyszínén, ahol a péntek hajnalban meggyilkolt Cs. László (†16) és K. Gergő (†21) rokonai, barátai, szurkolótársai mécsest gyújtottak.

A gyászolók között volt Bence is, akinek szeme láttára ölték meg a bátyját és az ő legjobb barátját. Bence megható sorokkal búcsúzott testvérétől a közösségi oldalán. Ezt írta: „Szeretlek, tesó, nagyon fogsz hiányozni, te voltál a másik felem”.

Gergő halálát a vele lévő öccse is látta Gergő halálát a vele lévő öccse is látta

Mint azt a Blikk megírta, egy születésnapját ünneplő banda belekötött a fiatalokból álló társaságba. Tömegverekedés tört ki, ahol Cs. Krisztián (18) kést rántott elő, és két fiút halálra késelt. A támadókban szemernyi irgalom sem volt, még a haldoklókat is hasba, fejbe rugdosták, majd elmenekültek a helyszínről.

Egyik áldozatuk László volt, aki még fel sem tudta dolgozni az édesapja hirtelen halálát, amikor áprilisban az édesanyját is eltemették. Most pedig a család az ő búcsúztatására készül. A tragikus sorsú fiúnak a nagymamáján és kishúgán, Annán kívül csak a kutyája, Debi maradt. Két éve, amikor a fiú a kis bullterrierre az utcán rátalált, épp kutyák tépték, rángatták szegényt, az egyik fülét le is harapták. Laci megmentette, hazavitte, elválaszthatatlanok lettek.

Laci apja már régebben, édesanyja most halt meg Laci apja már régebben, édesanyja most halt meg

– Nem tudok megbocsátani az unokám gyilkosának. Én ellene vagyok mindenfajta erőszaknak, ezért úgy gondolom, az emberölésre nincs mentség – mondta a Blikknek Cs. László nagymamája. – Most Laci húgával, Annával egy kertvárosi házban lakunk, itt már van egy másik kutya is, így Debit nem hozhatjuk magunkkal. Ezért keresünk valakit, aki örökbe fogadná.

A Blikk megtalálta a gyilkossá vált Cs. Krisztián barátait, akik szerint borítékolható volt, hogy a fiú börtönbe kerül.

Krisztián gyerekként még csendes, visszahúzódó srác volt, csak pokoli körülmények között élt – mesélte egyikük. – Aztán intézetbe került, de ott még kegyetlenebbé vált. Amikor találkoztunk vele, nem ismertünk rá. Másfél évig szökésben volt, mire elkapták és visszavitték. Mostanában rettegett tőlük a környék, társaival belekötöttek az élő fába is. Garázdaság és kábítószerezés miatt volt is dolga a rendőrséggel.

A rendőrségi helyszín mellett fotók, mécsesek emlékeztetnek a két megölt srácra /Fotó: Grnák László A rendőrségi helyszín mellett fotók, mécsesek emlékeztetnek a két megölt srácra /Fotó: Grnák László

Cs. Krisztián beismerő vallomást tett, rajta kívül a rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaságért egy testépítő ikerpárt is őrizetbe vett. A bíróság mindhármukat letartóztatta. Gergely barátai és sporttársai csütörtökre újabb megemlékezést szerveznek a Deák térre.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Budapesti embervadászat: újabb három német szélsőbaloldali antifát köröznek – képek, videó

Már tíz lehetséges embervadászt azonosított a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a februári budapesti brutális támadók közül. Újabb három német szélsőbaloldali...

Harrison Ford; Ray Liotta; Ashley Judd; – A szabadság határai – videó

Nap mint nap ezrek és ezrek próbálnak a jobb élet reményében illegálisan bejutni az Egyesült Államokba a mexikói...

Kate Winslet; Liam Hemsworth; – A ruhakészítő – videó

Mély érzelmű, ausztrál romantikus dráma, Rosalie Ham bestseller regénye alapján. Egy gyönyörű nő visszatér szülővárosába, ahol varrógépével és egyedi...

Liam Hemsworth; Harrison Ford; Amber Heard; Gary Oldman; – Paranoia – videó

New York közepén a toronyházak labirintusában számtalan mamutcég ontja magából a dollármilliárdos megbízásokat. Ha ott egyszer is hibázol,...