10.7 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Retteg a család: a hét éve eltűnt Noémi összeégett holttestét találhatták meg Németországban – „Imádkozunk a Jóistenhez, hogy ne ő legyen”

Dátum:

Megosztás:

Hét éve nem adja fel a reményt annak a lánynak a családja, aki rejtélyes körülmények között vált kámforrá a Hajdú-Bihar megyei Kokadon. A családja meg van győződve arról, hogy az akkor 17 éves fiatalt elrabolták.

Sokan úgy vélik, Nagy Noémi Mercédesz már nincs az élők sorában, de a családja imádkozik, hogy ne így legyen.

– Két hete csöngettek be hozzánk a létavértesi rendőrök DNS-mintát venni. Ennek az eredményére várunk jelenleg. Azt mondták, találtak egy holttestet Németországban, amit nem tudtak azonosítani, de nagyon hasonlít a testvéremre – mesélte a Blikknek az eltűnt tinédzser nővére, Nagy Szandra.

Az ismeretlen női holttestre Stuttgart közelében, a Bundesstraße 28-as úton, egy parkoló melletti árokban talált rá a közelmúltban egy gombaszedő, mintegy 800 méterre a Kniebis hegycsúcstól. A hatóságok szerint a nőt meggyilkolhatták, égésnyomokat találtak a testén. Idáig nem tudták azonosítani, ezért fantomképet készítettek róla, és lefényképezték a tetoválásait. A fotók azóta bejárták a magyar és a német Facebook-csoportokat, ahol többen is felfigyeltek rá, hogy a rajz mennyire hasonlít a 2014-ben nyomtalanul eltűnt Noémire.

Az összeégett holttestet nem tudták azonosítani, de egy fantomkép készült róla, ami kísértetiesen hasonlít a magyar lányra. Az összeégett holttestet nem tudták azonosítani, de egy fantomkép készült róla, ami kísértetiesen hasonlít a magyar lányra.

– Az utolsó napján jókedvűen vásárol egy debreceni ékszerboltban. Este hétkor még hazakísérte az egyik barátnőjét, aki csupán pár utcára lakott tőlünk. Onnan még felhívta az édesanyánkat, hogy nemsokára hazaér, de azóta nem tudunk róla semmit. Nem volt előjele annak, hogy el akarna szökni itthonról. Azóta kiderítettük, hogy több ember is tudhatott arról, hogy ki vihette őt erőszakkal külföldre, de állítólag az elrablójától már meg is szökött. A rendőrök több helyen is keresték, de sehol nem találtak rá. Tetoválásai ugyan akkor még nem voltak, de azóta csináltathatott magának. Bízunk benne, hogy nem őt találták meg. Nem tudunk mást csinálni, imádkozunk a Jóistenhez, hogy ne ő legyen. Összesen heten vagyunk testvérek, az édesanyánk azóta teljesen belebetegedett a bizonytalanságba. A holttest hírére pedig csak még jobban összezuhant – magyarázta lapunknak a megtört testvér.

Mint mondta, a húga inkább éljen valahol titokban, csak ne az ő holtteste legyen az, amit megtaláltak. Azt a szenvedést nem kívánja senkinek, amit az összeégett nőnek át kellett élnie. Noémi egyébként egy debreceni középiskolába járt, és csecsemőgondozónak tanult. Az iskolában jól teljesített és a magatartásával is minden rendben volt.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ebben nem lesz köszönet: lesújt az időjárás erre az országrészre

Továbbra se lesz hozzánk kegyes az időjárás, sőt most tombolja ki magát csak igazán. Mutatjuk, hogy hol lesz...

Helyszíni videó: meghalt a férfi, aki lezuhant a Margit hídról – videó! (18+)

A tragédiát többen is láthatták. A legfrissebb hírek itt! Meghalt az a férfi, aki szerdán lezuhant a Margit híd szigeti...

A tetejére borult egy autó az M3-as autópályán

A balesetet követően a leállósávban haladt a forgalom... A katasztrófavédelem oldalán arról számoltak be, hogy a tetejére borult egy gépkocsi...

Borzalmas tragédia: kiugrott egy férfi az ajkai kórház ablakán

A hatodik emeletről vetette ki magát az öngyilkos beteg.. Meghalt a férfi, aki kiugrott az ajkai kórház hatodik emeletéről...