14.8 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeÉletmódEgészség - betegségRészvétel vagy a foglalkoztatás feltételeként előírják a vakcinázást? - Szólj hozzá!

Részvétel vagy a foglalkoztatás feltételeként előírják a vakcinázást? – Szólj hozzá!

A The New Normal cikke: A Pfizer a „Comirnaty” védjegyet adta vakcinájának, ami nagy biztonságot jelent, ha a részvétel vagy a foglalkoztatás feltételeként előírják a vakcinázást!

The Pfizer coronavirus vaccine now has full FDA approval, but what does that actually mean? The immediate effect is that, with a strong vote of confidence from the agency, the company can now give their vaccine a brand name („Comirnaty„) and market it. But the hope is that it will lead more vaccine-hesitant Americans to get their COVID-19 shots. It could also give organizations and businesses more cover to require vaccination as a condition of participation or employment.

Lényegi fordításban:

A Pfizer koronavírus elleni oltóanyag teljes mértékben jóváhagyta az FDA -t, de mit is jelent ez valójában?

A Pfizer vállalat most már védjegyet adhat oltóanyagának („Comirnaty”) és e védjeggyel forgalmazhatja vakcináját.

Ennek alapján biztosra veszi az anyavállalat, hogy a védjeggyel ellátott termékét, oltóanyagát többen fogják használni, mint az előtt, amikor nem volt védjegyük!

Lényegesebb információ azonban az, hogy nagyobb fedezetet nyújt, ha a részvétel vagy a foglalkoztatás feltételeként előírják a vakcinázást.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work