0.6 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

Részletek a pécsi bankrablóról: tisztességes, a szakmájában megbecsült és jószívű embernek ismerik

Dátum:

Megosztás:

A feltételezett elkövető, nem egy, de két bankrablást is elkövetett Pécsett, kevesebb mint fél éven belül. A gyanúsított rendőr mindkétszer ugyanazt a bankfiókot vette célba.

Mint médiánk is beszámolt róla, sajtóinformációk szerint egy rendőrt vettek őrizetbe a két pécsi bankrablással kapcsolatban. Az elkövető célpontja mind a két alkalommal a pécsi Komlói úti Takarékbank volt, amit első alkalommal 2019 novemberében, másodszor pedig 2020 májusában „látogatott” meg. Mindkét alkalommal fegyverrel kényszerítette a bank dolgozóit a kasszában található pénz átadására.

Szabad Pécs információi szerint az sem kizárt, hogy egy fővárosi esetnél is őt tarthatják az elkövetőnek, illetve elképzelhető, hogy a budapesti eset kapcsán jutottak el most a szóban forgó férfihoz

– írják.

A portálnak sikerült kapcsolatba lépnie egy emberrel, aki ismeri a ma őrizetbe vett rendőrt. Elmondása szerint nagyon meglepődött a történteken, és nem tudja elképzelni, hogy mi vihette rá rablásra.

Állítása szerint egy fiatal pécsi rendőrről van szó, akit tisztességes, szakmájában megbecsült és jószívű embernek ismertek meg.

Elmondta, ha valóban ő az elkövető, akkor bizonyosan nagyon súlyos anyagi nehézségei lehettek, ám ő arról nem tudott, hogy pénzügyi gondjai lennének az őrizetbe vett férfinak.

A Szabad Pécs továbbá arról is kapott tájékoztatást, hogy ma délelőtt a Pécsi Rendőrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályának munkatársait hazaküldték a nyomozás miatt, miután kiderült, hogy egyik társukat őrizetbe vették.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...