23.3 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

Reszkess Kim Jong Un! Nem tudsz elbújni a föld alá! – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Újfajta bunkertörő rakétát tesztelt Dél-Korea és videót is készített a becsapódásról. Ki tudja, mennyi van hátra a háborúig? Mindenesetre Amerika számára „elfogadhatatlan veszélyt” jelent az Észak-Koreai rezsim.

Miután az ENSZ-ben Kína is megszavazta az Észak-Koreai rendszer elleni újabb büntetőrendelkezéseket,valamint az Egyesült Államok is arra kérte állampolgárait, hogy azonnal hagyják el Észak-Koreát, félő, hogy előbb-utóbb bekövetkezik az, amitől tartottunk.

Közben pedig folytatódik egymás kölcsönös ijesztgetése. A hétvégén Dél-Korea mutatta be újfajta bunkertörő-rakétáit, amelyekről még videót is készített /lásd alább/.Nem tudhatjuk, hogy ez elrettenti-e bármitől Kim Jong Un-t, de az is lehet, hogy csak olaj lesz a tűzre.

Mindenesetre a Hyunmoo-II nevet viselő rakéta

800 kilométert repülhet, mielőtt becsapódik a célpontként kiválasztott bunkerbe. Már, ha Dél-Korea műholdas rendszere pontosan tudja majd, hogy éppen melyikben rejtőzködik az esetleges atomháború elől az Észak-Koreai diktátor…

Úgy tűnik, hogy a béke fenntartásához a diplomácia eszközei már nem sokat érnek. Rex Tillerson külügyminiszter is kétértelműen fogalmazott az elmúlt héten amikor azt mondta, hogy Észak-Korea nem az ellenségünk, de “elfogadhatatlan veszélyt” jelent az Egyesült Államok számára.

Forrás. Sputniknews.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Kevin Dillon – Táv-felügyelő (Wire Room) – Bruce Willis egyik utolsó filmje – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje, amelyben ismét egy hőst alakít, .. fordulatos, izgalmas esti szórakozás! Teljes film magyarul: Táv-felügyelő (Wire...

Rendkívüli hír! .. Megszavazta az Európai Parlament: Magyarország alkalmatlan az uniós elnökségre

Az állásfoglalást 442 EP-képviselő támogatta, és csak 144 szavazott ellene. Az Európai Parlament csütörtökön megszavazta azt az állásfoglalást, mely...

Az Európai Bizottság és a kínai vezetés is aggódik a mesterséges intelligencia veszélyei miatt

Az EB korlátozásokat vezetett be az MI-eszközök használatára, Kína pedig még szigorúbban tervezi ellenőrizni az internetes adatforgalmat. A ChatGPT...

Megosztó TRIANON

Trianon miért fontos a magyarok egy részének, és a másik részének miért nem? - erre a kérdésre keressük a...