2.4 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Rendőrökre támadt és az Iszlám Államot éltette egy németországi menedékkérő

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

forrás: MTI

Rendőrökre támadt egy marokkói származású menedékkérő a németországi Osnabrückben – közölte hétfőn a helyi rendőrség.

 Rendőrökre támadt és az Iszlám Államot éltette egy németországi menedékkérő

A közlemény szerint a 23 éves férfi még vasárnap délután támadt rá a szövetségi rendőrség két tagjára az osnabrücki főpályaudvaron, és a támadás során “kifejezésre juttatta rokonszenvét az Iszlám Állam (IÁ) terrorista milícia iránt”.

A pályaudvaron szolgálatot teljesítő járőröket azért riasztották, mert az illető érvényes jegy nélkül akart utazni. Személyazonossága ellenőrzése közben támadt a két rendőrre. A férfit végül csak egy harmadik rendőr segítségével és paprikaspray alkalmazásával tudták megfékezni. A férfi az intézkedés közben arab nyelven az IÁ-t éltette, és azt kiáltozta, hogy Allahu akbar (Allah nagy), amikor pedig megbilincselve elvezették a rendőrség pályaudvari irodájába, folyamatosan köpködte a vele szemben fellépő rendőröket és megpróbálta elvenni egyikük szolgálati fegyverét.

Az erőszakoskodó férfit egy osnabrücki klinikára szállították, ahol csak újabb “jelentős nehézségek” árán tudtak vért venni tőle.

Az egyik megtámadott rendőr súlyos térdsérülést szenvedett, a második pedig bordatörést, és egyik alkarján harapásból eredő sebesülés is keletkezett. Ők egyelőre nem szolgálatképesek. A munkatársai segítségére siető harmadik rendőr kézsérülést szenvedett, de tud dolgozni – áll a közleményben, amely szerint nem találtak arra utaló jeleket, hogy a férfi kapcsolatban áll az IÁ-val.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Veszélyes, közel sem ártatlan gyerekjátékot hív vissza az egyik nagy kereskedőlánc

Minőségi gondok vannak a KiK egyik íj- ls nyílkészletével A KiK íj és nyílkészletet hív vissza a boltláncban forgalmazott...

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...