11.2 C
Budapest
2023. március. 30. csütörtök

Rendőrök mentettek meg egy nőt a nemi erőszaktól

Dátum:

Megosztás:

Először egy fiatal fiú, majd egy fiatal nő vált majdnem erőszak áldozatává Győrben. A srácot három meztelen férfi kergette, míg a nőt egy férfi akarta megerőszakolni. A vizek városában aggódnak az emberek a sorozatos bűnügyek miatt.

Először egy fiatal fiú, majd egy fiatal nő vált majdnem erőszak áldozatává Győrben. A tini edzésről tartott hazafelé február 7-én szerdán, amikor három meztelen férfi megkergette a Bem téren. A kis srác sokkos állapotban, halálra rémülten ért haza. Szülei feljelentést tettek, a rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul megjelentek a helyszínen, ahol adatgyűjtést végeztek, s büntetőeljárás keretében vizsgálják, mi történt, keresik az elkövetőket.

Mindössze három nappal később, ugyancsak Győrben, az egyik szórakozóhelytől nem messze letepert egy férfi egy fiatal nőt. A megtámadott kiabálni kezdett, amit meghallottak a közelben intézkedő rendőrök. Megjelenésükre

a támadó menekülésbe kezdett, de elkapták, és előállították a rendőrkapitányságon.

Arra egyelőre nincs bizonyíték, hogy a két támadás között lenne összefüggés, ám a mód felveti annak a lehetőségét, hogy mindkettőt kábítószer hatása alatt követték el. Elképzelhető, hogy egy új dizájnerdrog került forgalomba a városban, ahol szintén a múlt héten, csütörtökön az E.ON igazgatóhelyettesét késelte meg egy munkatársa, majd, kizuhanva az ablakon, maga is meghalt.  „Győrben minden napra jut egy bűncselekmény?” – teszi fel a jogos kérdést egy kommentelő.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Somogyi Erika: jó ebédhez szól a nóta – videó

Jó étvágyat kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=BFlZvpoSH-Q YouTube Hirmagazin.eu

Itt vannak Oroszország békefeltételei

Oroszország részletezte azokat a feltételeket, amelyek teljesülése esetén véget érhet a háború. Moszkva csak saját feltételei mentén hajlandó békét...

A drágulással kapcsolatban is üzent a magyar vásárlóknak a Tesco-vezér

Pálinkás Zsolt szerint tetőzött az élelmiszerárak inflációja, Magyarország pedig jó hely üzletelni. .. Hogy aztán ez mit is jelent,...

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

Újabb húsz százalékkal lesz olcsóbb a magyarok kedvenc sajtja. Borítékolható, hogy nem marad el a válasz a többi...