19.8 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Rendőrök a nyári táborban – köszönjük rendőreinknek!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Táboros gyerekeknek tartottak bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást a várpalotai rendőrök. (2019. 06. 19., sze – 09:08, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. június 18-án délelőtt a Jásdi Általános Iskola diákjaihoz látogattak el, és a gyerekek a nyár veszélyeiről hallgathattak meg egy előadást. A rendőrök felhívták a figyelmüket arra, hogy az utcán ne játszanak a mobiltelefonjukkal, és idegeneknek ne adják át azt semmilyen kérésre. Hangsúlyozták, hogy a strandon, a táborokban ügyeljenek arra, hogy a lakáskulcsuk, a pénztárcájuk soha ne maradjon őrizetlenül, azokat biztonságos helyen tárolják.

nyári tábor

A diákok játékos feladatokkal ismételhették át a közlekedési szabályokat. Átbeszélték az előadókkal a közúti jelzőtáblák, különösen az elsőbbségadásra vonatkozó táblák jelentéseit. Ezen kívül tájékoztatást kaptak, hogyan kell betartani a jobbkéz-szabályt és kitértek a bukósisak használatának fontosságára is. Az előadás után a rendőrök az ujjlenyomat vétel technikáját is bemutatták a gyerekeknek, valamint szó esett a 112-es segélyhívó használatáról is.

police.hu, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Boris Johnson lemondana, ha magára kellene hagynia Ukrajnát

Boris Johnson brit miniszterelnök lemondana, ha a gazdasági nehézségek mellett túl költséges lenne az ukrán emberek támogatása, írja...

Fullasztó meleg, zivatarok, országos riasztás: kemény hétvégének nézünk elébe

Embert próbáló hétvégénk lesz.. Folytatódik a nyári időjárás, nem várható enyhülés a forróságban - figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat....

Húha! Mindenkinek leesett az álla attól, amiben Tóth Gabi most színpadra lépett

Nem semmi, amit bevállalt megint. Elképesztő szerelésben lépett színpadra Erdélyben Tóth Gabi. Az énekesnő ezúttal is megőrizte a zenéjében...

Nagy drogfogás! Gratulálunk rendőreinknek! – Családi drogüzelmek egy budai társasházban – képek, videó

A KR NNI a napokban csapott le a kábítószerkereskedő rokonságra. Közel 15 kg drogot találtak náluk. Egy testvérpár,...