2.1 C
Budapest
2023. december. 2. szombat

Rendőrök a Deák téri gyilkosság helyszínén: így zajlott a betiltott tüntetés – galéria

Dátum:

Megosztás:

Tegnap, 18,00 óra: Részletek és képek a Mi Hazánk a „bűnözés ellen” meghirdetett felvonulásáról..

A radikális párt a Deák téri gyilkosság miatt szervezte meg az eseményt, amely Országos Roma Önkormányzat előtt venné kezdetét este 6 órakor, ám a rendőrök nem engedik oda a tüntetőket.

A Mi Hazánk szimpatizánsai várhatóan átvonulnak a Deák térre, ahol kegyeleti megemlékezést tartanak. A rendőrség tegnap közölte, hogy a veszélyhelyzetre tekintettel nem tartható meg a demonstráció, a Mi Hazánk azonban nem ért egyet ezzel az állásponttal.

„Nincsenek biztonságban a magyarok, a rendőrség a bűnözőket védi. Rendszeresen megtámadják a becsületes magyarokat” – mondja beszédében Toroczkai László, a párt elnöke.

A rendezvényen megjelent a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM), a Mi Hazánk Ifjai, a Betyársereg, valamint a Szurkolók az Állatokért szervezet néhány tagja is.

A tüntetésen Apáti István, a párt országgyűlési képviselője is részt vesz, ő beszédében a halálbüntetés visszaállítása mellett érvelt.

Toroczkai László vezetésével a tüntetők megindultak a körúton a Deák tér felé.

Úgy tudni, a rendőrök nem biztosítják a vonulást, így a piros lámpák miatt már az elején több részre szakadt a pár száz fős tömeg.

A Mi Hazánk szimpatizánsai időközben megérkeztek a Deák térre, ahol legalább ötször annyi fociultra várta őket.

Munkatársunk a helyszínen van, s mint mondta, zúg a ria-ria Hungária, egyre több ultra érkezik a Deák térre. A rendőrök csak most érkeznek meg, eddig alig egy tucatnyian voltak a Deákon.

(Cikkünk folyamatosan frissül)

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...