9.1 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Rendkívüli égi jelenséget videóztak le!

Dátum:

Megosztás:

2015 06 23 170402
Egészen furcsa égi jelenséget örökített meg egy amerikai férfi. A felhők mögött egy fénycsóva hol erősebben, hol gyengébben világított, teljesen kiszámíthatatlan ritmusban. A NASA szerint persze létezik magyarázat – számolt be a Bors.

Egy Indiana államban élő férfi június 12-én bringázni indult, ám útközben furcsa dologra lett figyelmes a levegőben. A felvételeken úgy látszik, mintha egy óriási fáklyával hadonászna valaki a felhők mögött, de mivel ez nem lehetséges, egyből megindult a találgatás, hogy itt bizony egy UFO-t lehet látni. Vagy legalábbis annak a fényeit. A megoldás persze ennél egyszerűbb, legalábbis ahogy azt a NASA Astronomy Picture of the Day nevű aloldalán lehet olvasni egy hasonló videó kapcsán.

– Ez egy természetes időjárási jelenség. A zivatarfelhő külső részén található jégkristályok képesek átmenetlieg megváltoztatni a statikus elektromos töltést. Amikor ezek a kristályok egy elektromos mezőbe kerülnek, érzik a rájuk ható erőt, és egyszerűen a mezőhöz igazítják magukat. A jégkristályok egy része a fényt a kamera irányába hajlítja, és amikor a mező megváltozik, újrarendezik magukat. – áll az űrhivatal leírásában.

Ugyanakkor a videó készítője állítja, másról van szó:

– Fogalmam sem volt, hogy mi lehetett, amíg utána nem néztem, amikor hazaértem, és kiderült, hogy ez az úgynevezett HAARP, egy kormányzati kutatási program. Közelebbről nézve a videó elején jobban látszik, hogy a fénysugár eltűnik egy pillanatra, a felhő egyik része felé mozog, majd újra vissza. – írta videójához a NomadFreeman nevű felhasználó.

Önök szerint valóban csak egy furcsa légköri jelenséget látunk, vagy valami egészen mást sikerült rögzítenie az alkotónak?

Íme a videó:

Forrás: PinkPencil

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...