21.1 C
Budapest
2022. május. 28. szombat

Rémisztő szöveggyűjtemény a gyerekek „emlékeiről”

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A gyerekek néha nem vicces vagy aranyos dolgot mondanak a felnőtteknek, hanem valami egészen félelmeteset.

Állítólag a néhány éves gyerekek emlékezhetnek az előző életükre, látják a szellemeket és más teremtményeket, amelyekről olyan természetesen beszélnek, hogy attól minden felnőtt haja az égnek áll.

Rémisztő szöveggyűjtemény a gyerekek „emlékeiről”

Arra nincs bizonyíték, hogy a kisgyerekek tényleg látják-e ezeket a dolgokat, vagy valóban emlékeznek, ám még akkor is félelmetes egy-egy megjegyzésük, ha csak élénk a fantáziájuk. Az alábbi internetes szöveggyűjtemény is azt bizonyítja, hogy a gyerekek nem mindig aranyosak és viccesek.

1. A 3 éves kislányom ott állt az újszülött kisöccse mellett. Amikor már jó ideje csak álldogált és nézte, akkor végül hozzám fordult, és azt mondta: „Apa, ez egy szörnyeteg. El kell őt temetnünk.”

2. „Egy régi temetőn sétáltunk át, amikor a 3 éves fiam így szólt: „Itt a bátyám.”

Emlékeztettem, hogy nincs testvére, de ő erre ezt válaszolta: „Nem, mama, ezelőttről. Amikor még még másik néni volt az anyukám.”

3. Áprilisban egy részeg sofőr belehajtott a nővérem autójába, ami totálkárosra tört. A testvéremmel volt a 4 éves unokaöcsém és az újszülött unokahúgom. Még a biztosítási szakértő sem tudott magyarázatot adni, hogy hogyan lehetséges, hogy a gyerekek egyetlen karcolás nélkül megúszták a balesetet.

Amikor az anyukánk beért a kórházba, akkor az unokaöcsém megkérdezte tőle, hogy szeretné-e megköszönni a nagyfiúknak. Az anyukám megkérdezte, hogy: „Milyen nagyfiúk, Kaiden?”

Az unokaöcsém ezt felelte: „A nagyfiúk velem voltak a kocsiban, nagyi. Amikor minden hangos és ijesztő lett, akkor átöleltek a karjukkal és biztonságban tartottak.”

4. A 2 éves gyerekemet fektettem le, amikor azt mondta, hogy: „Viszlát apa!”

Kijavítottam, hogy ilyenkor azt mondjuk, hogy: „Jó éjt!”

Erre a válasza: „Tudom, de ez most viszlát.”

Ez után muszáj volt többször ellenőriznem, hogy az alvó férjem velünk van-e még.

Rémisztő szöveggyűjtemény a gyerekek „emlékeiről”

5. Az egyik este történt.

Én: Miért sírsz?

A gyerekem: Rossz ember.

Én: Milyen rossz ember?

A gyerekem: Ott!

Mögém mutatott, a szoba sötét sarka felé. Ahogy arra fordultam, hirtelen leesett a könyvespolcra tett lámpa. Azon az estén a mi ágyunkban aludt a gyerekem.

6. Egyszer a krumplitermesztésről beszéltem a kisfiamnak. Elmagyaráztam neki, hogy hogyan kell felpolcolni a palánta körül a földet, amikor az növésben van. Erre ő ezt felelte: „Csináltam már ilyet, amikor idős ember voltam.”

7. Ezt mondtam a gyerekemnek: „Menj vissza aludni, nincs semmi az ágyad alatt!”

A válasz: „Most mögötted van.”

Még mindig nem tudtam túl tenni magamat azon a borzongáson, amit az emlék okoz.

8. Az anyukám vigyázott a lányomra, amíg orvosnál voltam. Hirtelen ezt mondta: „Jaj ne, nagyi! Anya ma már nem jön haza. Súlyos balesete volt. Ma nem tud eljönni értünk.”

Ezzel egy időben tényleg balesetet szenvedtem, amibe majdnem belehaltam, de akkor még senkit sem értesítettek a családomból.

9. Csak 2 éves lehetett az unkahúgom, amikor az anyukája megint terhes lett. Egyszer megölelte az édesanyja pocakját, majd azt mondta, hogy: „A kisöcsém beteg.”

Pár nappal később a húgom elvesztette a magzatot.

 

Forrás: szeretlekmagyarorszag

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Angol-kínai autómárka érkezik az országba, leveri minden más autó árát.. – képgaléria

Az angol-kínai cooprodukcióban készült autó full-full extrás alapszinten, gyors, kényelmes, alacsony fogyasztású és ára fele az átlag kommersz...

Durva tervek szivárogtak ki Putyin környezetéből: jöhet a második támadás Kijev ellen

A lettországi székhelyű független orosz portál, a Meduza szerint a Kreml állítólag egy második támadást fontolgat az ukrán főváros...

Moszkva állítja: Nigériában található amerikai laborokból származik a majomhimlő, .. és az eredeti “terv” nem ez volt.. – Szólj hozzá!

Olyan összeesküvés-elmélettel támad a Kreml, amelynek sajnos van reális alapja.. Legalább négy amerikai ellenőrzésű biolaboratórium működik Nigériában, ahonnan a...

Orbán Viktor megint győzelmet aratott? – A miniszterelnöknek tetsző kompromisszum jöhet az olajembargó ügyében

Az Európai Unió olyan tervet eszelt ki az orosz olajembargóval kapcsolatban, amely Orbán Viktornak is tetszhet majd. Ezek...