3.4 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Rémisztő hírek: Észak-Korea bármikor lecsaphat

Dátum:

Megosztás:

Néhány hónap, és Kim Dzsongunnak olyan ballisztikus rakéta áll majd rendelkezésére, amely eléri az Egyesült Államokat, és ott borzalmas pusztítást visz végbe.

Még olvasni is szörnyű: Néhány hónap, és Kim Dzsongunnak olyan ballisztikus rakéta áll majd a rendelkezésére, amely eléri az Egyesült Államokat, és ott borzalmas pusztítást visz végbe.

A fenti, sötét jövőképet a CIA igazgatója, Mike Pompeo vázolta fel, aki szerint az észak-koreai nukleáris arzenál megállás nélkül fejlődik és bővül, a rakéták és bombák egyre hatékonyabbá és megbízhatóbbá válnak.

Pompeo szavait azonban többen is kételkedve fogadták, részben azért, mert az igazgató már októberben is csak néhány hónapot jövendölt a nagy hatótávolságú rakéta kidolgozásáig. Emellett sokan kételkednek abban is, hogy Kim Dzsongun szakemberei valóban elő tudnak állítani ilyen fegyvereket, és nem csak álhíreket terjesztenek.

Az észak-koreai nukleáris válság hónapról hónapra egyre tovább húzódik, Donald Trump és Kim Dzsongun többször is megfenyegette már egymást. Pompeo szerint minél gyorsabban rendezni kell a helyzetet, amíg az Egyesült Államok lépéselőnyben van.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress / KCNA VIA KNS – AFP
Fotó: AFP

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Szégyen, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja: megszólalt az édesanyja

Közel tizenegy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi otthonában, ám végső nyughelyére még mindig nem került...

EU: „2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak kell lennie”..

Az Európai Unió egy új törvény betartatására készül, amely előírja, hogy 2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak...

Háború a budapesti társasházban: „Ezek szárnyas patkányok”

Valóságos harci állapot van abban a XXII. kerületi társasházban, ahol egy bácsi mindennap eteti ablakából a galambokat, ezzel...

„EZ MAGA A POKOL! egy perc alatt tűnt el!” – Százak keresik a viharban eltűnt 6 éves Gergőt!

Százak keresik már közel egy napja azt a 6 éves autista kisfiút, aki otthonról tűnt el a szélviharban....