23.3 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

Rémes hírek, ez már a búcsú? Súlyos döntést hozott Schumacher családja – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a videó terjed az interneten. Más megvilágításba helyezi a F1 legendával kapcsolatos híreket.

Továbbra is egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg a német sajtóban Michael Schumacher állapotáról. Miután a Forma-1 hétszeres világbajnokának családja titkolózik, sokan találgatnak, mások azokba a mondatokba kapaszkodva állítanak fel teóriákat, amiket a beavatott kevesek (közeli barátok, bennfentesek) mondanak róla.

Rémes hírek, ez már a búcsú? Súlyos döntést hozott Schumacher családja
Döntött a család, búcsút mondtak Schumi egyik kedvenc autójától is
Fotó: Twitter

Újabban a YouTube videomegosztón terjed egy felvétel, amely az utóbbi hetek történéseit összegezve, szomorú képet fest a majd’ négy éve súlyos síbalesetet szenvedett Schumiról.

Ez is csak spekuláció, mindenesetre eszerint a Schumacher család „radikális lépésre szánta el magát”, amely túlmutat önmagán.

Hiába volt minden remény, a jelek a búcsúra utalnak

– olvasható többek között a képekhez fűzve. Az indoklás szerint hiába nyílt kiállítás a legsikeresebb autóversenyző relikviáiból (ruhadarabok, sisakok, trófeák, autók), az egyik legfontosabb darab minapi elárverezése súlyos gondokra utal.

A német pilóta kedvenc versenyautójáért, egy 2001-es Ferrariért 6,35 millió euróért (2 milliárd forint) fizetett egy ismeretlen gyűjtő New Yorkban. Ezzel tehát egyéb értéktárgyak után (repülőgép, nyaraló stb.)

megkezdődött Schumacher legfontosabb emléktárgyainak értékesítése.

Ennek természetesen lehet oka a méregdrága otthoni orvosi kezelés is, de kiemelik, hogy Schumi érzelmileg rendkívül szorosan kötődött ezekhez a darabokhoz. Arra utalnak a jelek, hogy Corinna asszony és a gyerekek, Gina-Maria és Mick fájó szívvel „meghúztak egy végső határvonalat”.

„Azt hiszem, soha többé nem látjuk már, miként a versenyautóját sem a nyilvánosság előtt. Tartsuk meg őt jó emlékezetünkben!”

– írta szomorúan egy rajongó a sztár nevével működtetett hivatalos Facebook-oldalon.

Forrás: Ripost

Fotó: Twitter

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Kevin Dillon – Táv-felügyelő (Wire Room) – Bruce Willis egyik utolsó filmje – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje, amelyben ismét egy hőst alakít, .. fordulatos, izgalmas esti szórakozás! Teljes film magyarul: Táv-felügyelő (Wire...

Rendkívüli hír! .. Megszavazta az Európai Parlament: Magyarország alkalmatlan az uniós elnökségre

Az állásfoglalást 442 EP-képviselő támogatta, és csak 144 szavazott ellene. Az Európai Parlament csütörtökön megszavazta azt az állásfoglalást, mely...

Az Európai Bizottság és a kínai vezetés is aggódik a mesterséges intelligencia veszélyei miatt

Az EB korlátozásokat vezetett be az MI-eszközök használatára, Kína pedig még szigorúbban tervezi ellenőrizni az internetes adatforgalmat. A ChatGPT...

Megosztó TRIANON

Trianon miért fontos a magyarok egy részének, és a másik részének miért nem? - erre a kérdésre keressük a...