2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

Rekorder lett a 10 éves Dotti: a fogával húzott el egy 2,5 tonnás autót

Dátum:

Megosztás:

Budapest – Világrekordot állított fel a 10 éves Dotti, aki a fogával húzta el Arnold Schwarzenegger Lincoln Navigator típusú autóját tegnap reggel, élőben jelentkezve a TV2 Mokka adásában. Az attrakcióra az Aquaworldben kora reggel került sor.

– Izgatott voltam és izgultam, hogyan fog megmozdulni az autó, mennyire lesz nehéz – kezdte Dotti.

Márciusban kezdtem komolyabban foglalkozni autók húzásával. Előtte az edzőtermi edzések voltak túlsúlyban, hogy kellően megerősítsem a láb, hát, nyak és csuklyaizmokat, valamint az állkapcsomat. Szerettem volna apukám nyomdokaiba lépni, és én is rekorder lenni, ezért apu egy hónappal ezelőtt elkezdte leszervezni az eseményt. Onnantól még keményebben készültünk – mesélte a 40 kilós, 151 centi magas kislány.

Legfrissebb életmódhírek, itt!

Dottit az édesapja edzi, aki maga is rekorder foggal húzásban. A különös sportba 2012-ben kezdett bele Sinka Zsolt, alias Popey, aki azóta 50 világrekordot állított fel. A legutóbbi során egy 95 és féltonnás tűzoltó vízszállítót húzott el Fujairah-ban.

– Már együtt is húztunk teherautókat, nagyjából tudtuk, mire képes Dotti. Egyedül 2700 kilogramm tömegű gépjárműveket szokott elhúzni, így inkább csak erősítő edzésekre és a technika gyakorlására volt szükség. Az edzéseket fokozatosan építettük fel – árulta el Popey.

A kislány világrekordot állított felA kislány világrekordot állított fel

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...