25.8 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

Rejtélyes nyom: Ki iszogathatott VV Fannival az eltűnése előtt?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy máig beazonosítatlan DNS hever a nyomok között VV Fanni gyilkossági ügyében, ami – ha meglenne gazdája – a védelem szerint mindent megváltoztatna.

Egy máig beazonosítatlan DNS hever a nyomok között VV Fanni gyilkossági ügyében, ami – ha meglenne gazdája – a védelem szerint mindent megváltoztatna.

Februárban két egymást követő tárgyalással, s újabb fontos részletek felderülésével folytatódott Novozánszki Fanni emberölési ügye. A nyomozás vezetője, Szamosi Csaba részletes beszámolója után több szakértő is elmondta a vizsgálati eredményeit dr. Farkas Gabriella bírónőnek, melyek közül egy, a dokumentációkban eddig is szerepelt, de most újra felmerült részlet nagyobb hangsúly kapott, s az is lehet, hogy nagyon is fontos szerepe van a celeblány tragédiájában.

– A helyszínelés során a kollégák találtak egy műanyagpoharat és egy üvegpoharat is, DNS-maradványokkal. Előbbin beazonosítottuk Fannit és az egyik kuncsaftját, az üvegpoháron azonban Fannié mellett egy máig ismeretlen férfi DNS-e található

– mondta a Fővárosi Törvényszéken egy nyomspecialista szakértőpáros.

Az idegen férfi feltűnése a védő szerint nagyon lényeges információ, ugyanis B. László érkezése előtt valaki már iszogathatott Fannival…

NAGYON IS FONTOS LENNE BEAZONOSÍTANI AZ ISMERETLEN FÉRFI DNS-T, UGYANIS MINDÖSSZE KETTŐ DARAB KOSZOS POHÁR VOLT AZ EGYÉBKÉNT TELJESEN RENDEZETT KONYHÁBAN, ÍGY NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL NEM EGYHETES, HANEM AZNAPI MOSATLANRÓL VAN SZÓ.

A műanyagpoháron Fanni első kuncsaftjának a DNS-ét találták meg, de a másik pohárból nem tudni ki ivott vele. Nem állítok semmit, de a DNS gazdája akár tudhatja is mi történt, mire a vádlott odaért a magatehetetlen Fanniért, akit ezután átadott két férfinak – mondja Dr. Bálint Roland védőügyvéd, aki indítványi kérelmet fontolgat a DNS beazonosításáért.

Ez viszont tű lehet a szénakazalban, hiszen az ügy eddigi tanúi közül senkihez sem tartozik ez a DNS. A vádlott egykori védője, Dr. Brodmann Péter szerint viszont a kamera felvételeken ott kell lenni a titokzatos idegennek is.

– A rendőrség birtokában van egy négynapos kamerafelvétel, amiből eddig a védelem is csak annyit látott, amennyit a sajtó: hogy a vádlott cipeli a lányt a karján. De úgy vélem, mindenki rajta van a videókon, aki Fanni lakásában megfordulhatott azokban a napokban, s az ominózus délutánon. Azok között kell lennie az ismeretlen DNS-nek is.

Hogy ebbe az újabb, napvilágot látott információba a védelem ötletesen belekapaszkodott-e, avagy valóban perdöntő bizonyíték lehet, nem tudni, ahogy azt sem, hogy valaha kiderül-e kivel iszogathatott még az eltűnése napján VV Fanni.

Mint tudott a celeblánynak 2017. november 20-án veszett nyoma, s pár héttel később, decemberben a rendőrség 99%-os biztossággal kijelentette: meggyilkolhatták. Az eltűnés utáni napokban őrizetbe vett B. László azóta is az ügy egyetlen vádlottja, aki jelenleg is házi őrizetben tölti a mindennapjait. A nyomozásba az Amerikai Titkosszolgálat, az FBI is részt vett: akik ugyanúgy, ahogy Szamosi Csaba nyomozásvezető csapata, a Szalkszentmártoni bányatavakhoz jutottak, egy stégig, ahol a vádlott behajíthatta Novozánszki Fanni testét a Dunába.

borsonline

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner

Kapcsolódó hírek

Nagyszerű kezdeményezés, sok pici gyermek örömére: Mesezebrák Lajosmizsén – képek

Aki járt már a régi ötös úton Budapest és Szeged között, az tudja, hogy az országút Lajosmizsén hosszan, a...

Brutális jégeső verte el Bács-Kiskun megyét, villámárvíz csapott le Kaposvárra – videó, fotók

Hatalmas erővel lendült be szerda délutánra a vihar az ország több pontján. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szinte...

Brüsszelben kiakadtak azon, hogy a magyar kormányban csak fehér magyar emberek vannak

Ahogy arról portálunk is beszámolt, kedden a miniszterek bemutatásával és eskütételével megalakult az ötödik Orbán-kormány. Ezen alkalomból Kovács Zoltán posztolt egy...

Uniós bűncselekménnyé nyilvánítaná az Európai Bizottság a szankciók megsértését

Két javaslattal állt elő az Európai Bizottság, amelyek Ursula von der Leyen elnök szerint segíthetnek még nagyobb nyomást helyezni...