Home Szabadidő Bulvár Régi fotó került elő Várkonyi Andreáról, ritkán látható így Mészáros Lőrinc felesége.

Régi fotó került elő Várkonyi Andreáról, ritkán látható így Mészáros Lőrinc felesége.

0
www.tiktok.com

Kis túlzással egy fél ország ismerte meg Várkonyi Andreát a képernyőn töltött évek alatt.

1993-ban érettségizett a szegedi Deák Ferenc Gimnáziumban, majd egyetemi tanulmányai alatt a Szegedi Kábel Televíziónál vezetett műsorokat 2000-ig. Akkor diplomát szerzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. 2000–2001-ben belgyógyász rezidensként dolgozott a Szegedi I. számú Belklinikán. Ugyancsak 2000-ben szerezte meg második diplomáját is egészségügyi közgazdász-menedzser szakon. Később pszichológiából is diplomázott.

2002 és 2016 között a TV2 Tények című hírműsor műsorvezetője volt. 2018 végén felmondott a TV2-nél. 2009-től az Érthetően Az Egészségért Alapítvány nagyköveteként is tevékenykedett.

2006-ban ismerkedett meg Bochkor Gáborral, akitől 2007 áprilisában megszületett a kislányuk, Nóra, és aki 2018-ig volt az élettársa. Azután Zsidró Tamás sztárfodrász párja volt, akivel 2020 áprilisában szakítottak. A több hónapja keringő pletykák után 2021 áprilisában hivatalosan is bejelentették, hogy Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó és Várkonyi Andrea eljegyezték egymást. Esküvőjük 2021. szeptember 24-én volt az Alcsúti Arborétumban.

A szegedi születésű műsorvezetőnő a helyi tévénél kezdte pályafutását, majd gyorsan felfelé ívelni kezdett a karrierje.

2020-ban a Life TV-nél dolgozott, ahol nem sokkal később felmondott.[3] 2020 szeptemberében a Whitedog Media Kft. céget 10 millió forint törzstőkével alapította.

Mivel orvos családból származik, ezért kézenfekvő volt, hogy az egészségügyben is kipróbálja magát, ám itt csupán egy rövid kitérőt töltött, majd ezt követően került a Tv2-höz, és több mint másfél évtizedig dolgozott a Tények műsorvezetőjeként, ahol a csatorna egyik meghatározó szereplője lett.

Várkonyi Andreát korábban a legjobb műsorvezetőnek is megválasztották, pályafutása során pedig könyvet is adott ki. A legnagyobb szakmai kihívás azonban a mindennapos felkészülés lehetett a hírek gyorsan pörgő világában.

A médiában töltött hosszú évek alatt persze a divatnak megfelelően változtatott a frizuráján, egyvalami azonban mindig biztos volt, a lehető legjobb formáját kellett hoznia. Természetesen azonban neki is van egy olyan oldala, amit kevesebben ismernek, és amit ma már csak otthon láthatnak:

„Senki nem hiszi el, hogy gyárilag teljesen göndör hajam van, csak miután mindig azt mondták, hogy olyan vagyok mint egy Barbie-baba, annyira elegem lett belőle, hogy elkezdtem egyenesre szárítani. De itt a bizonyíték, az érettségi tablóképem. Se dauer se semmi. Ilyen természetes állapotában még mindig.”

„Annyit hozzáteszek, hogy sosem volt barna, kislánynak tejfölszőke voltam aztán sötétszőke lett. Csak a fekete-fehér képen barnának tűnik”

Várkonyi Andrea akkor is és azóta is büszkén vállalja szőke fürtjeit, mostanában azonban a képernyőn már ritkábban tűnik fel, annál többször láthatjuk viszont különböző rendezvényeken férje, Mészáros Lőrinc oldalán.

Kép: Várkonyi Andrea hivatalos, Facebook;
Cikk: Promotions.hu;
Cikk linkje

#bulvár#várkonyiandrea#retro#fotó#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin,

Exit mobile version
Megszakítás