7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBelföldi hírekReformátus elismerést kapott Novák Katalin! Gratulálunk!

Református elismerést kapott Novák Katalin! Gratulálunk!

Ez a kitüntetés emlékeztető lesz a magyarsága mellett reformátusságára is – jelentette ki Novák Katalin, családokért felelős tárca nélküli, okos és mindig mosolygós Miniszterünk, a 11. Szatmár Határok Nélkül elnevezésű református találkozón a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyecseden.

A miniszter kiemelte: ha ezt a két értéket rögzíteni tudja magában, akkor tudni fogja, melyik úton induljon el, hogy melyik döntés helyes, és mely érdeket kell szolgálnia.

A református templomban tartott ünnepségen Balog Zoltán püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának elnöke ünnepi beszédében Novák Katalin szakmai munkáját méltatta. A püspök kiemelte: Novák Katalin tudja, hogy mit jelent a csapatmunka, és a családpolitikában elért eredmények önmagukért beszélnek, a magyar családpolitikának nemzetközi hírneve van.

A családokért felelős miniszter szerint fontos a nemzeti és a keresztény identitás
Fotó: Bach Máté

 

Balog Zoltán azt is hangsúlyozta, hogy a családokért felelős miniszternek a hivatali munkáján kívül önkéntességre is van ideje.

Mint mondta: Novák Katalin képes észrevenni azokat az embereket is, akiket a politikusok általában nem szoktak, és akik még nem kaptak elegendő segítséget a felzárkóztatásban.

magyarnemzet

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work