8 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Református elismerést kapott Novák Katalin! Gratulálunk!

Dátum:

Megosztás:

Ez a kitüntetés emlékeztető lesz a magyarsága mellett reformátusságára is – jelentette ki Novák Katalin, családokért felelős tárca nélküli, okos és mindig mosolygós Miniszterünk, a 11. Szatmár Határok Nélkül elnevezésű református találkozón a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyecseden.

A miniszter kiemelte: ha ezt a két értéket rögzíteni tudja magában, akkor tudni fogja, melyik úton induljon el, hogy melyik döntés helyes, és mely érdeket kell szolgálnia.

A református templomban tartott ünnepségen Balog Zoltán püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának elnöke ünnepi beszédében Novák Katalin szakmai munkáját méltatta. A püspök kiemelte: Novák Katalin tudja, hogy mit jelent a csapatmunka, és a családpolitikában elért eredmények önmagukért beszélnek, a magyar családpolitikának nemzetközi hírneve van.

A családokért felelős miniszter szerint fontos a nemzeti és a keresztény identitás
Fotó: Bach Máté

 

Balog Zoltán azt is hangsúlyozta, hogy a családokért felelős miniszternek a hivatali munkáján kívül önkéntességre is van ideje.

Mint mondta: Novák Katalin képes észrevenni azokat az embereket is, akiket a politikusok általában nem szoktak, és akik még nem kaptak elegendő segítséget a felzárkóztatásban.

magyarnemzet

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Egy félidő alatt elintézte a magyar válogatott a bolgárokat! .. Szép volt fiúk!

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Eb selejtezőiben. Az első félidőben szerzett három góllal 3-0-ra nyert...

Любовное письмо!

Моя дорогая любовь, Акерке! Я рад тебя видеть! Ты женщина моей мечты, ты Солнце, Луна, Звезды, Ты Хорошая, Красивая,...

A Deutsche Welle hivatkozva egy amerikai szakértő által mondottakra, ezt írja..

Amerika selejtes fegyvereket küld az ukránoknak, mert Washington el akarja kerülni az eszkalációt at oroszokkal.. Washington el akarja kerülni...

Kampánypénzek: eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Annyira összetett finanszírozási gyakorlatot tárt fel a hatóság, hogy egy év alatt sem ért a végére a pártok...