34.4 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Reális veszély: ma újra lecsaphat az Iszlám Állam!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A leg­könnyebb olyan hely­szí­ne­ken ter­ror­ak­ciót el­kö­vetni, ahol nagy tömeg van. Na, ilyen prog­ram­ból lesz ma bőven, még Ma­gyar­or­szá­gon is.

Az biztos, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezet már most elérte egyik kitűzött célját: sikerült félelmet gerjeszteni az európai emberek között. Jól mutatja ezt, hogy már most arról beszélnek a szakemberek, hogy jobb lenne egyes meccseket a futball Európa-bajnokságon elhalasztani, vagy legalábbis zárt kapuk mögött megrendezni. 

Azonban a baj az, hogy nem kell olyan sokáig várni. Már ma több olyan mérkőzés lesz Európában, ami egy előre megtervezett terrorakció melegágyaként szolgálhat. A legnagyobb érdeklődésre minden bizonnyal a Németország-Anglia mérkőzés tesz szert, ez azt is jelenti, hogy a leginkább ott kell majd a hatóságoknak készenlétben állniuk. A meccset ráadásul a német fővárosban, Berlinben játsszák. Ez lehetne a harmadik főváros, ahol nagyszabású merényletet követnek el a terroristák. A németek egyébként is tartanak tőle, hogy ők az Iszlám Állam következő célpontja.

Nem ez lenne az első

Sajnos elég fél évet visszaemlékeznünk, akkor Párizsban akartak a merénylők egy barátságos meccsen bombákat felrobbantani. Szerencsére a biztonsági emberek figyeltek, és nem engedték be a gyanúsan viselkedő öngyilkos merénylőket a stadionba. Akkor is a németek voltak a franciák ellenfelei.Pénteken pedig Bagdadban robbantotta fel magát egy öngyilkos merénylő, a tett 29 halottat és 71 sérültet eredményezett.

Reális veszély: ma újra lecsaphat az Iszlám Állam!

Mi várható Magyarországon?

Ma este itthon is fontos mérkőzést tartanak. A horvátokat fogadjuk egy barátságos meccs keretében.A Fradi stadionban telt ház lesz, így a biztonság kedvéért jobban teszi mindenki, ha kellő odafigyeléssel megy a stadionba.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Dráma a Keletinél: a forró vonatkocsiban ragadtak az utasok, az ablakokat kellett kitörniúk, hogy menekülni tudjanak.. – A MÁV “széttette” a kezét.., aztán mégis...

A meghibásodás a klímát is tönkretette, ezért hamar borzalmas hőség lett a kocsiban. Csütörtökön a Keleti pályaudvaron műszaki hibát...

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...
facebook