3.6 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Randizós frizurát akarsz? Készíts oldalhullámokat!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ez a vidám, flörtölős, aszimmetrikus frizura kiválóan megfelel egy délutáni találkozóra, amely könnyed, lezser megjelenést igényel. Bárki elkészítheti, akinek legalább vállig érő haja van, hajszíntől függetlenül.

oldalt hullámos haj

Míg a szőkéknek könnyedséget kölcsönöz, addig a barnák esetében a szabadságot tükrözi. A vörösek dögös megjelenést kapnak tőle, a feketék pedig titokzatosan barátságossá válnak.

Ha valóban a randizás sikerességét akarjuk megnövelni, akkor érdemes áthívni a legjobb barátnőt és segítségével összehozni ezt a nagyon egyszerű, mégis flörtölős frizurát. A siker garantált lesz. Készítsünk elő minden szükséges eszközt is, hogy időt spóroljunk meg a frizurakészítéskor.

oldalt hullámos hajTalán már többször is szóba került, hogy igazán jó frizurát nem készítünk, csakis frissen mosott hajból. Főleg ha talira, randira készülünk!  Mossuk hát meg és szárítsuk göndörre a hajat, legyen ez az első lépés. Használjunk körkefét is a dúsabb hatás érdekében. Ha ezzel megvolnánk, készítsünk baloldalon választékot cikkcakk vonalban.Húzzunk választékot, mely a fejtetőtől indul, és a balfül mögött végződik. Fogjuk össze az elől lévő hajat egy hajcsipesszel, majd a választék mögötti hajat fésüljük hátra.

Tupírozzuk fel a fülmögötti hajat, és fésüljük ív formában a fül irányába. Ezután képezzünk egy laza hajívet a fül mögött. Ha ezzel is megvagyunk, akkor fésüljük az elől lévő hajat hátra, majd húzzuk a laza feltupírozott rész fölé. És persze rögzítsük a hajat egy sor hullámcsattal a balfül mögött.Húzzunk ki egy hajtincset a hullámcsatok alól, majd fújjunk rá hajrögzítőt, ezután pedig már csak az maradt, hogy fésüljünk belőle lapos hajszalagot.

Csavarjuk az ujjunk köré a tincset, és stílfésű segítségével készítsünk a hajból egy hurkot, amelyet hullámcsattal rögzítünk. Hagyjuk a tincs végét szabadon lógni. Ha ezzel a lépéssel is elkészültünk, akkor húzzunk ki egy újabb tincset a hajtűk alól, fújjunk erre is hajrögzítőt, és fésüljük simára. Csavarjuk fel ezt a tincset is az előzőekben leírtak szerint, és készítsünk egy újabb hurkot. A végét szabadon hagyva, szintén rögzítsük a hurkot hullámcsattal.

Miután a második hurok is megvan, ismétlődik a művelet: húzzunk ki egy újabb hajtincset az előző két tincs fölött, és készítsünk belőle egy harmadik hurkot. Hagyjuk a tincs végét szabadon. Csavarjuk a szabadon lógó hajtincseket lapos 6-os formába.Tupírozzuk fel ezután a hajat a fejtetőn. Végezetül pedig az elől lévő hajköteg egy részét fésüljük hátra a feltupírozott haj fölé, a többit pedig nyugodtan hagyjuk szabadon.

Ha figyelmesen követtük az utasításokat, akkor garantáltan sikerünk lesz ezzel a frizurával. Természetesen nem kizárólag ezen fog múlni a találkozó vagy a randevú sikeressége, de az mindenképp bizonyos, hogy a frizura különlegessége sokat dob majd megjelenésünkön.

Forrás: delina

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Oroszország kibertámadásokkal koordinálja az ukrajnai rakétázást: NATO-tagokat is veszélyeztethet ezzel – figyelmeztet a Microsoft

Katonai elemzők szerint az oroszok számára egy halvány esélyt jelent még az ukrán polgári infrastruktúra bombázásán kívül, hogy...

Figyelem! Győri rendőreink a lakosság segítségét kérik a képen látható gyermek megtalálása ügyében! – Oszd meg!

Győri nyomozóink a lakosság segítségét kérik az ismeretlen helyen tartózkodó gyermek megtalálásához. A Győri Rendőrkapitányság 08010-157/505/2022. körözési számon eljárást...

Magyarországra nem vonatkozik az EU-s kőolajársapka

Magyarország mentességet kapott a kőolaj árkorlátjára. Az Európai Tanács pénteki döntése szerint plafont határoznak meg az orosz kőolaj...

Ma este két romatikus film, Richard Gere és Kevin Kostner főszerepléseivel: Micsoda nő!; Üzenet a palackban; – videók

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...