2.2 C
Budapest
2023. december. 2. szombat

Puzsér Róbert páros lábbal állt bele Csobot Adélba: „Kitartóan kísérletezik az énekléssel, modellként mégis sikeresebb volt”..

Dátum:

Megosztás:

Még csak két hét telt el azóta, hogy Puzsér Róbert durván kiosztotta a Feleségek Luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivient, de máris újáldozatot talált magának..Puzsér kérdőre vonta az RTL mentor válogatási stratégiáját / Fotó: MTI/Kovács Attila

Puzsér kérdőre vonta az RTL mentor válogatási stratégiáját / Fotó: MTI/Kovács Attila

A kritikus nem érti, Csobot Adél mit keres egy zsűriszékben.
A szigorú kritikus ezúttal Csobot Adélt szemelte ki magának, akinek eddigi karrierjében nem igazán talált olyat ami számára értékelhető lenne, az énekesnő mellett azonban az RTL Klub mentorkeresési gyakorlatával is problémái adódtak.
„Arra, hogy Magyarországon mennyire nem számít a teljesítmény, elsőrangú példa, hogy miként bánik a legprofesszionálisabb magyar nyelven sugárzó tévétársaság, az RTL a maga drága pénzért vásárolt brandjével és benne egy olyan székkel, amely a minőség garanciája. Csobot Adél semmirekellősége és a mentori funkció megsemmisítése az a nyilvánosságban, amit a filozófiában Martin Heidegger így fogalmazott meg: a semmi semmizik.

Mindenki ezt olvassa most!

A sztárgyár-reality legújabb évadában Csobot Adél szépségversenyző, egykori Miss Nagykároly, egykori Miss Szatmárnémeti és egykori Miss Turismo foglal helyet, aki bár kitartóan kísérletezik az énekléssel, modellként mégis sikeresebb volt, amint ez a címeiből is kiolvasható.

A kitartó kísérletezést persze kéretik nem szó szerint érteni, hisz a nyolc éve felénekelt nagylemeze óta a művésznőtől egyáltalán nem jelent meg semmi – bizonyára nagyon feszíti már a sok élmény, amit kiáramoltatna magából. Nem kétséges, hogy mentorkent kiváló tippeket tud majd adni a kevésbé tehetséges versenyzőknek arról, hogy miként érdemes magasan jegyzett párt választaniuk, hogyan kell jól affektálniuk, hogyan kell szégyenézet nélkül celebkedniük, csak úgy csacsogniuk, szempillát rebegtetniük és jó kapcsolatot tartaniuk a bulvársajtóval” – olvasható Puzsér Hírklikken megjelent hosszabb volumenű cikkében.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...