30.6 C
Budapest
2022. augusztus. 7. vasárnap

Puzsér Róbert páros lábbal állt bele Csobot Adélba: “Kitartóan kísérletezik az énekléssel, modellként mégis sikeresebb volt”..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Még csak két hét telt el azóta, hogy Puzsér Róbert durván kiosztotta a Feleségek Luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivient, de máris újáldozatot talált magának..Puzsér kérdőre vonta az RTL mentor válogatási stratégiáját / Fotó: MTI/Kovács Attila

Puzsér kérdőre vonta az RTL mentor válogatási stratégiáját / Fotó: MTI/Kovács Attila

A kritikus nem érti, Csobot Adél mit keres egy zsűriszékben.
A szigorú kritikus ezúttal Csobot Adélt szemelte ki magának, akinek eddigi karrierjében nem igazán talált olyat ami számára értékelhető lenne, az énekesnő mellett azonban az RTL Klub mentorkeresési gyakorlatával is problémái adódtak.
“Arra, hogy Magyarországon mennyire nem számít a teljesítmény, elsőrangú példa, hogy miként bánik a legprofesszionálisabb magyar nyelven sugárzó tévétársaság, az RTL a maga drága pénzért vásárolt brandjével és benne egy olyan székkel, amely a minőség garanciája. Csobot Adél semmirekellősége és a mentori funkció megsemmisítése az a nyilvánosságban, amit a filozófiában Martin Heidegger így fogalmazott meg: a semmi semmizik.

Mindenki ezt olvassa most!

A sztárgyár-reality legújabb évadában Csobot Adél szépségversenyző, egykori Miss Nagykároly, egykori Miss Szatmárnémeti és egykori Miss Turismo foglal helyet, aki bár kitartóan kísérletezik az énekléssel, modellként mégis sikeresebb volt, amint ez a címeiből is kiolvasható.

A kitartó kísérletezést persze kéretik nem szó szerint érteni, hisz a nyolc éve felénekelt nagylemeze óta a művésznőtől egyáltalán nem jelent meg semmi – bizonyára nagyon feszíti már a sok élmény, amit kiáramoltatna magából. Nem kétséges, hogy mentorkent kiváló tippeket tud majd adni a kevésbé tehetséges versenyzőknek arról, hogy miként érdemes magasan jegyzett párt választaniuk, hogyan kell jól affektálniuk, hogyan kell szégyenézet nélkül celebkedniük, csak úgy csacsogniuk, szempillát rebegtetniük és jó kapcsolatot tartaniuk a bulvársajtóval” – olvasható Puzsér Hírklikken megjelent hosszabb volumenű cikkében.

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

A szeder finom, édes és egészséges

Emlékszem, amikor gyerekkoromban nagymamánál ettük a szedret és nem foglalkoztunk azzal, hogy aztán kékesfekete szájjal bújunk elő a...

Kis Magyarország, nagy klasszisokkal, .. mennyire bosszanthatja ez a világot: Kopasz Bálint ismét világbajnok! – Gratulálunk a kimagasló sportteljesítményhez!

Kopasz Bálint visszaszerezte a világbajnoki trónt kajak egyes ezer méteren. Olimpiai bajnok klasszisunk hatalmas csatában, minimális különbséggel győzte le...

Augusztus nyolcadika a cigány dal napja – holnap lesz

Az első magyar dal napját követően, 2008-ban jutott eszébe Rostás Mihály Mazsinak, hogy jó lenne megszervezni a cigány...

Itt a hétvégi horoszkópod, ettől kell óvakodnod…

Furcsa események követik majd egymást. Kos: (március 21. - április 20.) Meglehetősen nehezen viselheti a következő pár napot, és valójában...
facebook