22.4 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Putyin tudja, hogy szülővárosát, Szentpétervárt akarja a NATO először elpusztítani, ehhez kellenek e finnek, akiket Anglia buzdít! .. Oroszországot ért támadás esetén Putyin a Sátán 2 atomfegyverével válaszol.. – Finnország elpusztításához 10 másodperc kell, Anglia elpusztításához 200 másodperc szükséges.. – Ezt a reakciót a lengyel miniszterelnök váltotta ki Putyinból azzal, hogy bejelentette: el kell pusztítani az orosz világot! (képek, videók) .. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Vad, fenyegető szavakkal dicsekedett legújabb nyilatkozatában az Állami Duma védelmi bizottságának elnöke. Putyin magasrangú szövetségese azzal fenyegetőzött, Oroszország olyan atomfegyverrel veheti célba Nagy-Britanniát és Finnországot, amely mindössze apró másodpercek alatt elpusztíthatja a két országot.

Putyin,atomfenyegetés
Putyin legfőbb bizalmasa ismeri a NATO terveit, így megosztotta az információt Putyinnal. Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Alekszej Druzsinyin

Alekszej Zsuravljov azzal dicsekedett, hogy a NATO-csatlakozásra készülő Finnországot tíz másodperc alatt kiirthatják.

Zsuravljov Finnország katonai szövetséghez történő csatlakozásáról kijelentette:, „Ha Finnország csatlakozni akar ehhez a blokkhoz, akkor a célunk teljesen jogos – megkérdőjelezni ennek az államnak a létezését.

Ez logikus.

Ha az Egyesült Államok fenyegeti az államunkat, rendben: ha azt gondolják, hogy Oroszországnak nem kell léteznie, akkor itt van nekik a Sarmat (Sátán-2) rakétánk, atomhamu lesz belőlük. És ha Finnország azt mondja, hogy egységet alkot az USA-val, nos, álljon be a sorba”.

A politikus szerint a finnek legyenek inkább hálásak Oroszországnak, hogy Finnország egyáltalán országként létezik. Arra a kérdésre, hogy Oroszország a NATO-csatlakozás miatt visszahelyezné-e nukleáris fegyvereit Finnországgal közös határára, azt mondta: „Miért? Nem kell.”.

A Duma tagja ezután újabb erős mondattal azt üzente a finneknek:

– Eltalálhatunk egy szibériai Sarmattal, és elérhetjük az Egyesült Királyságot is. És ha Kalinyingrádból támadunk… a hiperszonikus rakétánk elérési ideje 200 másodperc – tehát hajrá, srácok.

A finn határon nem stratégiai fegyvereink lesznek, hanem Kinzhal típusúak, olyanok, amelyek 20 vagy akár 10 másodperc alatt érik el Finnországot.

Putyin embere kijelentette, hogy Oroszország megerősíti katonai erőit a nyugati szárnyán, ami szerinte természetes reakció, ugyanis „Ha eddig nem jósoltuk meg a lehetséges ellenségeskedéseket Finnország részéről, akkor most ezek igenis lehetségesek. És ezt kétségtelenül figyelembe kell venni.”

Provokátorok

Alekszej Zsuravljov szerint Finnországot az Egyesült Államok és Nagy-Britannia provokálja a NATO-csatlakozásra, mert a finneknek valójában nincs mit megosztaniuk az oroszokkal.

– Több mint 90 százalékban gázt, fát és még sok mást kapnak tőlünk. Kinek kell először harcolni? A finneknek? Nem félnek attól, hogy Oroszország megtámadja őket. – Természetesen előbb-utóbb az amerikaiak erre kényszerítik őket. Ahogyan rákényszerítették Ukrajnát, s Lengyelországot és Romániát is megpróbálják majd rákényszeríteni. És amint azt a gyakorlat mutatja, sikerrel is járnak.

A politikus szerint lehetetlen azt mondani, hogy Finnország csatlakozik a NATO-hoz, és úgy viselkedik továbbra is az oroszokkal, mint korábban, mert „az amerikaiak provokációra fogják uszítani őket”.

– Sokáig bírjuk. De ez nem mehet örökké.

A Vlagyimir Putyin körüli keményvonalasok nézeteit tükrözve azt mondta, hogy az Egyesült Államok mindent megtesz a harmadik világháború kirobbantásáért, csak nem az ő területükön teszi ezt. Szerinte ugyanis megpróbálják egész Európát konfliktusba sodorni Oroszországgal, felpörgetni az ázsiai helyzetet, és a lehető legtöbb országot lángba borítani.

„Számukra ez egy nagyon jó kiút lesz a belső gazdasági válságból. Minden problémájukat a háború számlájára írhatják majd, ahogy azt már az első és a második világháborúban is tették. Csak az európai háborúnak köszönhetően kerültek ki a válságból.

De van egy nagy veszély: ki garantálja, hogy az atomrakéták nem indulnak el? Ezt nem garantálom”.

Az Ura hírügynökség kérdésére, hogy Oroszország képes-e először atomfegyverrel reagálni egy csapásra, Alekszej Zsuravljov azt válaszolta, hogy amint Oroszország léte veszélybe kerül, akkor

Természetesen.

– Finnország és Svédország most „csatlakozni igyekszik egy szövetséghez, amely el akarja pusztítani Oroszországot. Ezért válaszul meg akarjuk semmisíteni őket.”

A politikus szavaival újabb lehetséges ellenségeket jelölt ki, a balti országok közül Litvániát, Lettországot és Észtországot emelte ki, akiket szükség esetén Oroszország szétzúzhat.

Határozottan nem félünk ezektől a földimogyoróktól

– mondta, majd hozzátette: “Olyan csúnyák, mint a büdös poloskák. De szükség esetén össze kell őket törni. Most a hiba kicsi és büdös. Területi követeléseket terjesztettek volna elő velünk szemben, ahogy Észtország akarta. Nos, próbálják ki. Pontosan ugyanazt az utat követik, mint Ukrajna. Lássuk, hová jutnak vele.

Putyin szülőhelye a NATO célpontja

Az orosz államfő embere szerint a NATO-nak már az első célpontja is megvan az Oroszországgal vívott háborúban, ez pedig Putyin szülőhelye, Szentpétervár.

„Ez a fő cél.. Ez kétségtelen”

– jelentette ki határozottan Alekszej Zsuravljov, aki szerint a kérdés azonban ebben az esetben teljesen más.

„Ma egy különleges hadműveletet hajtunk végre, megmentjük az ukrán polgári lakosságot”.

Szerinte Finnországnak is szerepe lesz a NATO-csatlakozással Szentpétervár megtámadásában.

Ha a finnek el akarják pusztítani lakosságunk egy részét, ha csapást mérnek Szentpétervárra, az egész Finnország, mint állam elpusztítását is jelenti.

Bevetnék Putyin “fenevadját”

Az oroszok a vélt NATO-fenyegetésre egy új “nagy fenevaddal”, a hiperszónikus Sátán atomfegyverrel reagálnának. A 208 tonnás 15 880 mérföld/órás sebességű interkontinentális ballisztikus rakétát korábban Putyin úgy jellemezte, hogy a fegyver „megállíthatatlan” a Nyugat számára, és „sokáig nincs, és nem is lesz párja a világon”.

A közelmúltban a háborút hevesen támogató televíziós műsorvezető, Dmitrij Kiszeljov azt mondta orosz tévéközönségnek, hogy Nagy-Britanniát kétszer is el kell árasztani Putyin legfejlettebb nukleáris fegyvereivel.

Rögtön egy javaslata is volt a végzetes csapásra: szerinte a Sátán-2-t kell bevetni Anglia ellen, hogy letöröljék az országot a térképről.

„Ezután Oroszországnak a tenger mélyére kell süllyesztenie Nagy-Britanniát, a Poseidon víz alatti robotrepülőgépével 1640 láb magas szökőárt okozva.”

Putyin atomrakétája a hangsebesség húszszorosával képes repülni, és akár egy 18 ezer kilométerrel távolabbi célt is képes eltalálni.

Az orosz védelmi tárca szerint a Szarmat RS-28 a világ legnagyobb hatóerejű és legnagyobb hatótávolságú rakétája, amely képes eltalálni egy akár 18 000 kilométerrel távolabbi célt is. A Sátán 2 amerikai titkosszolgálati források szerint 10 vagy több nukleáris robbanótöltettel szerelhető fel, és a hangsebesség húszszorosával képes repülni. A Kreml azt állítja, az évek óta fejlesztés alatt álló, páratlan sebességű, 25 000 kilométer/órás rakéta képes elpusztítani az Egyesült Királyságot, és 12 nukleáris robbanófej hordozására alkalmas.

A Sátán 2 rakéta, amit Putyin legyőzhetetlennek nevez / Grafika: Séra TamásA Sátán 2 rakéta, amit Putyin legyőzhetetlennek nevez / Grafika: Séra Tamás

A Szarmat RS-28 tesztkilövésére április 20-án, szerdán került sor Finnország közeléből, az észak-oroszországi Pleszeck űrrepülőtér egyik földalatti silójából lőtték ki a Kamcsatka-félszigetre.

Az új interkontinentális ballisztikus rakéta sikeres tesztjéhez Vlagyimir Putyin is gratulált a hadseregnek: az orosz elnök szerint a fegyver a legjobb taktikai és műszaki jellemzőkkel rendelkezik, és minden modern rakétavédelmi eszközt képes legyőzni. Putyin a Sátán 2 tesztelésével, illetve esetleges bevetésével azt szeretné elérni, hogy a nyugati államok elgondolkozzanak azon, hogy Oroszországot fenyegessék, valamint az akció célja egyértelműen az elrettentés. Az orosz elnök a Sátán 2-t legyőzhetetlennek nevezte, csakúgy, mint a Kinzsal és az Avangard hiperszonikus rakétákat.

 

Több szakértő is arra figyelmeztet, hogy Oroszország az ellene hozott gazdasági szankciók és az ebből következő válságközeli helyzet, valamint az ukrajnai háború viszonylagos sikertelensége miatt Putyin akár olyan drasztikus eszközökhöz is nyúlhat, mint az atomfegyverek bevetése.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket!

Hirmagazin.eu

DailyMail

blikk, TASZSZ

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Budapesti házomlás: már hetekkel ezelőtt féltek a lakók – a katasztrófavédelem videója

Olyan erejű volt a Jókai utcai házomlás, hogy az épületben lakók azt hitték, földrengés van. Mindenki nagyon megijedt, több...

Pénteken sok minden zárva tart majd

Július 1-jén lesz a Semmelweis-nap, emiatt leáll az egészségügy nagy része, és akkor lesz a köztisztviselők napja is. A...

Joe Biden két javaslata is elbukott a G7-csúcson

Értesülések szerint az Oroszországgal szembeni szankciók szigorítására készültek a G7-csoport tagországainak állam- és kormányfői németországi csúcstalálkozójukon. Ehelyett csak egy...

Napi 12 szem sárgabarack magja, és 3 hónap alatt olyan történik, amit magad sem hiszel el: eltűnik a rák és a daganat..

World Without Cancer című kötetében az amerikai Edward Griffin leleplezi a titkot a B17 vitaminról, amelyet a gyógyszeripar...
facebook