2.1 C
Budapest
2023. december. 2. szombat

Putyin pontosan elmondja mindenkinek, hogy ki hozta létre az ISIS-t

Dátum:

Megosztás:

Nos valószínűleg ez az, amiről a nyugati média soha nem látott vagy hallott semmit. Vlagyimir Putyin orosz elnök egy amerikai újságíró kérdéseire válaszolt a Valdai Nemzetközi Klub 2015-ös vitafórumán az ISIS-el kapcsolatosan.

Putyin

Putyin: Tényleg nem érti, hogy kik harcolnak Szíriában? Րk többnyire fizetett zsoldosok…

Az amerikai, nyugati, sőt a magyar emberek is ritkán hallanak Putyin beszédet. Kevés lehetőségük van erre, hacsak nem keresnek rá. Sokan azt hiszik, hogy a főáramú médiának igaza van, és Putyin egy „brutális diktátor,” aki „megpróbálja helyreállítani a szovjet birodalmat,” történet vége.

A nyugati médiában Putyin hamarosan egy Hitler/Sztálin kombináciként láthatja viszont önmagát egy 3. Világháború küszöbén – egy másik úgynevezett „igazságos háborúban,” amelyet az USA-nak „erkölcsi kötelessége megvívni,” hogy „megmentse a világot a zsarnokságtól.” A Keresztény dominionisták ezt Armageddonnak fogják hívni – a végső csatának a jó és rossz között, mielőtt a Király visszatér!

Miért bíznak még évtizedek után is az amerikaiak, és általában a nyugat a kormányokban, melyekben azt mondják, hogy nem bíznak, és a médiákban, melyekről szintén azt mondják, hogy nem bíznak bennük? Mindkettőről bebizonyosodott újra és újra, hogy hazudtak az embereknek fontos dolgokban; de az emberek még mindig tiszteletre méltónak tartják őket.

 

forrás: Ujvilágtudat

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...