27.2 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Putyin: Elpusztítani mindent, amely veszélyezteti az orosz katonai beavatkozást Szíriában

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Vlagyimir Putyin orosz elnök elrendelte, hogy a Szíriában harcoló katonai egységek pusztítsanak el minden olyan célpontot, amelyek veszélyeztetik a fegyveres erők katonai beavatkozását, írja a TASS.

Putyin: Elpusztítani mindent, amely veszélyezteti az orosz katonai beavatkozást Szíriában

Én nagyon kemény fellépést várok a szíriai rendteremtés érdekében. Bármilyen célpontot, amelyek veszélyeztetik az orosz erőket és infrastruktúráikat a földön, azonnal meg kell semmisíteni, közölte Putyin elnök az orosz Honvédelmi Minisztérium ülésén.

Az elnök azt is hozzátette, hogy azoknak is végük lesz, akik provokációt próbálnak szervezni az orosz bázisok ellen.

Oroszország már további intézkedéseket tett, hogy biztosítsa az orosz katonai és légi bázisok biztonságát.

Ezt megerősítették az új légi légvédelmi csoportokkal és rakétavédelmi rendszerekkel. Rakétarendszerek fogják a repülőgépek hadműveleteit biztosítani, mondta az orosz elnök.

Putyin elmondta, hogy az orosz katonai csapások jelentős károkat okoztak a terrorista bandáknak Szíriában, hozzátéve, hogy ezek a beavatkozások az orosz fegyveres erőktől dicséretre méltóak.

Az Aerospace, a honvédség és a haditengerészet által használt legújabb, a világon egyedülálló, nagy pontosságú fegyverrendszerek komoly károkat okoztak a terrorista infrastruktúrában, tehát minőségileg változik a helyzet Szíriában, mondta az elnök.

A tetteink mögött nincsenek semmilyen nyílt és elvont geopolitikai érdek és a terv, hogy teszteljük az új fegyverrendszereket. Nem ez a legfontosabb dolog. A cél az, hogy elhárítsák a veszélyt az Orosz Föderációtól, és a világtól, fejezte be az orosz elnök beszédét.

 

forrás: magyartudat.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok!

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok! Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására megnyílt a lehetőség...

Fellélegezhetnek a katások, új rendelettel segít a kormány

Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken. Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől...

Biciklivel is érkezhetnek a betegekhez a magyar mentősök – szólj hozzá, mondd el a véleményedet te is!

Kerékpárral közlekedő mentősök teljesíthetnek szolgálatot a fővárosban, tudta meg a Népszava. A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Egy holland férfi felvásárolt egy egész falut Nógrádban

A holland Elroy Thümmler először bulizni jött Magyarországra, az ügynökségével sok hollandot hozott el az országba. A legfontosabb -...
facebook