2.7 C
Budapest
2022. november. 28. hétfő

Putyin elismerte: hibát követtek el az oroszok – „Mindent helyre kell hozni”

Dátum:

Megosztás:

Szakított a megszokott „acélkemény” viselkedéssel, és a háború kitörése, valamint a katonai mozgósítás kihirdetése óta először elismerte el Vlagyimir Putyin elnök, hogy hibáztak. Az orosz vezető csütörtökön meglepte az állampolgárait, amikor azt mondta, sok kérdés merült fel művelet során, amelyeket mind ki kell javítani.

Férfiak ezrei menekültek el Oroszországból, hogy kivonják magukat azon rendelet következményei alól, amely a katonai tapasztalattal rendelkező személyek besorozását írta elő. A múlt hét óta egyre inkább egyértelművé válik, hogy az országban nem vették tudomásul a besorozandó egyének szolgálati előéletét, egészségi állapotát, hallgatói státuszát vagy éppen az életkorát, amikor behívták őket katonának.
Körülbelül 2000 embert tartóztattak le a háborúellenes tüntetések során. Több mint 30 városban robbantak ki tiltakozások, miután néhány helyen azonnal behívták a civileket, ami egyébként a Kreml szerint teljesen törvényes.

A mozgósítás során sok kérdés merül fel, és minden hibát ki kell javítani, és meg kell akadályozni, hogy a jövőben ilyenek előfordulhassanak

– húzta alá beszédében Putyin, aki példaként említette a sokgyermekes apákat, a krónikus betegségben szenvedőkre, illetve azokat, akik már túl vannak a hadköteles korhatáron.

(Reuters)

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Az ORFK-t is elérte a rezsiválság: 129 rendőrségi épületet zárnak be

A fűtési szezon megkezdését követően 129 rendőrségi épületet bezártak, avagy a Belügyminisztérium a használatukat ideiglenesen korlátozta. „A rendőrségi területi...

Januártól megszűnhet a benzinárstop

A benzin árstop további fenntartásának egyre több feltétele lenne. Az Oroszországból érkező kőolajszállítás zavartalansága mellett a százhalombattai finomító folyamatos...

Miért vonattal ment Zelenszkijhez Novák Katalin? – Kulisszatitkok a különleges biztonsági intézkedésekről…

Szűk hálókocsiban zötyögött a belga miniszterelnökkel egy vonaton az ukrán fővárosba Novák Katalin. A TEK fegyveresei egyetlen percre...