26.9 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Pucér farkasember támadt a rendőrökre Csehországban! – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Pár napja va­ló­sá­gos hor­ror­nak le­het­tek tanúi egy cseh­or­szági vá­roska lakói. Egy za­vart el­méjű férfi far­kas­em­ber­nek kép­zelte magát, és mez­te­le­nül ör­jön­gött a nyílt utcán. Még a ki­ér­kező rend­őrök is meg­ret­ten­tek tőle…

A csehországi Kladno városába rettegés költözött, legalábbis egy éjszaka erejéig, amikor egy zavart elméjű férfi, farkasembernek képzelve magát, meztelenül és vérrel mocskolva a utcán örjöngött. Több járókelőt is üldözőbe vett, majd szétverte a környéken parkoló autókat a puszta ökleivel.

A szemtanúk szerint a férfi csupa vér volt, és vadállat módjára üvöltött. Valahogy bemászott egy első emeleti lakás ablakán is, és összeverte az ott lakókat. Ezután, kiugorva az ablakon ismét az utcán folytatta a tombolást. A vér egyébként a sajátja volt, és a homlokán lévő sebből szivárgott…

Pucér farkasember támadt a rendőrökre Csehországban! - VIDEÓ

A utca halálra rémült lakói hívták a rendőrséget, és a rendőrök szinte lebénultak hihetetlen jeleneten, amikor a pucér férfi egyenesen a szélvédőre ugrott, és üvöltve bezúzta azt. Természetesen az egyik rendőrnél lévő kamera felvette a bizarr jelenetet.

Pucér farkasember támadt a rendőrökre Csehországban! - VIDEÓ 1
Fotó: Kladno város rendőrsége

A környéken az a szóbeszéd járta, hogy a férfi tényleg farkasemberré vált, hiszen a tombolása előtt egy egész hétre eltűnt. 

Végül nagy nehézségek árán sikerült csak a rendőröknek megfékezniük a férfit, aki ráadásul egyáltalán nem érzett fájdalmat.

Hogy az illető valamilyen szer hatására, vagy pszichés tévképzetei miatt vált-e “farkasemberré”, nem tudni. Egyelőre vizsgálják annak lehetőségét, hogy valamilyen újfajta tudatmódosító drog lehetett rá ilyen hatással.

Forrás: Ripost

 

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Szlovákia: Videón a brutális medvetámadás a Tátrában – videó

A megtámadott fotós végül kisebb sérülsekkel megúszta az esetet. Medvetámadás történt a Liptói-Tátrában, amelyről videó is készült – írja az...

Jöhet a rák elleni, személyre szabott védőoltások kora

A vírusvektoron alapuló vakcinához a beoltandó személy saját DNS-éből vesznek mintát. Nyaki és feji ráktípusokban szenvedő páciensek kaphatják meg...

Egyszerű palackcsapda szúnyogok, legyek és darazsak ellen

A rovarcsapda elkészítése: vágjunk ketté egy PET palackot. Az alsó felébe töltsünk 2 dl vizet, 5 dkg barna...

A vízvezeték-rendszer felmérése – elkerülhet-e ingatlanvásárlás után?

Mikor új ingatlant vásárolunk, a beköltözés esetén érdemes meggyőződnünk a vízvezeték-rendszer megfelelő működőséről. Sokak számára ez viszont pusztán abból...
facebook