2.1 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Pszichológus segítene Szulák Andreának

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A szí­nésznő szep­tem­ber­ben je­len­tette be, hogy sza­kí­tott gyer­meke édes­ap­já­val, Gá­bor­ral. Azóta meg­lepő módon And­rea ki­vi­rult, ren­ge­te­get mo­so­lyog. De mi a vé­le­mé­nye erről a pszi­cho­ló­gus­nak?

Egyáltalán nem tűnik depressziósnak Szulák Andrea, mióta külön utakon jár párjával. Az Operettszínház sztárjáról több fotó is felkerült a Facebookra, melyeken kiegyensúlyozottnak és derűsnek tűnik. Vajon mindez csak a látszat, vagy tényleg ennyire boldog? Megkérdeztünk egy pszichológust, mi a véleménye a művésznő viselkedéséről.

“Ha valakit elveszítünk, idő kell ahhoz, hogy fel tudjuk dolgozni a veszteséget. A gyászfolyamat több hónapig is eltarthat. Gyakran előfordul, hogy az emberek úgy próbálják leküzdeni a lelki fájdalmat, hogy álarcot húznak magukra. Fenn akarják tartani a látszatot, hogy jól vannak, ezért vidámak, derűsek. Ezzel nincs baj, ha emellett képesek megélni a szomorú pillanatokat is. Máskülönben viszont rengeteg energiát emészt fel az álarc viselése

–  magyarázta a Ripost-nak a szakember, aki azt tanácsolja, kérjük pszichológus segítségét, ha úgy érezzük, nem bírunk egyedül megbirkózni a problémánkkal.

“A veszteség élményét sokszor nem tudjuk feldolgozni külső segítség nélkül. Nem könnyű ezt beismerni.”

Pszichológus segítene Szulák Andreának

(Fotó: TV2)

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A protein és a női szépség: Miért kulcsfontosságú a megfelelő protein bevitel a nők számára is?

A megfelelő fehérjebevitel viszonylag kulcsfontosságú minden ember, különösen az aktív személy életében. Azonban sokaknál a fehérjék csak az izomtömeg...

Ma este egy romantikus dráma arról, hogy hogyan lesz egy kiskatonából EMBER – Újoncok napja.. – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Üzent a BKK: változik a közlekedés az ünnepek alatt – Ez sokakat érinthet!

Az adventi időszakban az utasok színvonalasabb és biztonságosabb kiszolgálása érdekében a hétvégi napokon sűríti egyes járatait, illetve nagyobb...

„Amit Németország csinál, az romboló a békére nézve” – Putyin és Scholz telefonon tárgyalt

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken telefonon közölte Olaf Scholz német kancellárral, hogy a német és nyugati irányvonal Ukrajnával...