2 C
Budapest
2023. december. 8. péntek

Pszichés problémái lehetnek a Hős utcai gyilkosság gyanúsítottjának

Dátum:

Megosztás:

A Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte a letartóztatását annak a párnak, amelyet azzal gyanúsítanak, hogy a férfi megölt a 10. kerületi Hős utcában egy idős asszonyt, majd élettársával visszatért az áldozat lakásába és felgyújtotta

– tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék szerdán a médiát.

Ahogy médiánk is megírta, a gyanú szerint a férfi október 19-én éjjel bement egy Hős utcai lakásba,

AHOL EGY ÉLES ESZKÖZZEL MEGÖLTE AZ OTT LAKÓ, LEROMLOTT EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTBAN LÉVŐ IDŐS ASSZONYT

és 400 ezer forintot elvitt a lakásból. Tettéről beszélt az élettársának, átadta neki a készpénzt, majd együtt visszamentek az áldozat lakásába, hogy a bűncselekmény nyomait eltűntessék és újabb értékek után kutassanak. A nő talált még 60 ezer forintot,

MAJD SEGÍTETT A FÉRFINAK ABBAN, HOGY A LAKÁS TÖBB PONTJÁN TÜZET GYÚJTSON.

A férfit nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítják, a nőt pedig emberöléssel kapcsolatos bűnpártolással és kifosztással. Az ügyészség indítványozta a letartóztatásukat.

A férfinek nincs bejelentett lakcíme és rendszeres, legális jövedelme sem, csak alkalmi munkákból él. A nőt pedig a rendőrök nem találták a bejelentett lakóhelyén, nem tudták, hol bujkálhat. Lakóhelyükön jogcím nélkül éltek, lakbért és rezsit sem fizettek.

További balesetek, bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

Rendszeresen ittak, a férfinél szerhasználat és pszichés betegség is valószínűsíthető. A bíróság szerint feltehető, hogy ha szabadon hagyják őket, megszöknének a hatóságok elől és megpróbálnák befolyásolni az eljárást.

elfogták a Hős utcai gyilkost. FORRÁS: POLICE.HU

Mindkét gyanúsított büntetett előéletű, ebből is következően a bűnismétlés veszélye is fennáll – közölték. A gyanúsítottak letartóztatását elrendelő végzés nem végleges.

origo, police

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Vitathatatlan 4 – videó

Teljes film magyarul: Vitathatatlan 4 Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you...

Figyelmen kívül hagyta a piros lámpát, telibe kapta a villamos az Opelt – videók

A Budapesti Autósok YouTube-csatornájára került fel az a videó, ami Nagy Lajos király útján, az Egressy út első...

Elképesztő videó: kocsi után kötötték az elakadt dorogi buszt, csúnya vége lett

Érdekes módját választottak a hóban rekedt busz kimentésének Dorogon, nem is jött össze a mutatvány. Az éjszaka folyamán lehullott...

Brutális kegyetlenséggel végezte ki, majd az ágyneműtartóba rejtette felesége holttestét a jászsági gyilkos.. – nevetséges ítéletet kapott, jogos fellebbviteli főügyészség súlyosítási indítványa..

A fellebbviteli főügyészség súlyosítást indítványoz a feleségét 130 késszúrással meggyilkoló férfivel szemben. A Szolnoki Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a...