36.2 C
Budapest
2022. június. 29. szerda

Pörgős idénykezdés

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

SOLID Racing Team – Lavanttal Rallye 2017 – 2017. 04. 07-08.
Merencsics Árpád – Halász- Szabó Anetta, Suzuki Swift Gti MK1

Rövid időn belül újra autóba ül Merencsics Árpi és Halász-Szabó Anetta. Egy versenyző nem is kívánhatna többet, mint sűrűn autóban ülni. Az idei évre tervezett bajnokság már a második fordulójánál tart.

Új kalandokkal nézünk szemben a következő megmérettetésünkön. Ma csütörtököt írunk, és tegnap már megérkezett a csapat Wolfsbergbe.
Már az út vége is kalandos volt, mert éjjel alig találtuk meg a szállásunkat, de erről majd a beszámolóban kitérek.

A pályák nagy részét már feldolgoztuk és azt kell, hogy mondjam, ez nagyon “vébés”!
Tudniillik 27 km-es gyorsasági szakasz a hegyen nem játék, ahogy a barnamedve se…
Na de visszatérve nagyon várjuk a versenyt! Elképesztő tájakon megyünk, és a pályák tényleg eszméletlenek. Nagyon magasan vannak. Van, hogy 2 szakasz között 10-12 fok különbség van.
Most váltakozó útminőségen versenyzünk, hiszen van olyan 10% körül murva a versenyen, ez nagy kihívás, mert elnézve a pályák nyomvonalát tud nagy meglepetéseket okozni.
A fogadtatás szokás szerint nagyon kedves, nagyon rugalmasan kezelnek itt mindent, és egyértelműen látszik, hogy a versenyzőkért csinálják, és ezt olyan jó látni ismét!
Az előző versenyen kaptunk egyen széldzsekit és sapkát a Mitropa Cup szervezőitől, ez egy nagyon szép gesztus, és egy jó képet mutat a bajnokságról.

Egy valamit még meg kell, hogy említsek, sok ismerőssel beszéltem, hogy mire is kell számítanunk ezen a versenyen, mindenki azt mondta, hogy nagyon hosszú, és technikás, sok felfelével. Abban is hasonlóak voltak a vélemények, hogy lehet hó lesz a magasabb területeken, mert volt már rá példa, és a Hajóka fotós barátom azt mondta hogy mázlink van, mert pár éve egész nagy hó volt fenn a hegyen!

Összegezve: Péntek délután kezdünk 4 gyorsaságival, majd szombaton folytatjuk 8-al, kérünk mindenkit, hogy szorítson nekünk, hogy szép eredményt érjünk el.

A kis Csapat nevében köszönettel: ifj. Merencsics Árpád

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Büttner & Co, Komplex, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Agrivál Kft., Zsirai Pincészet, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft., Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft., Mr Kool., Precision Agri Kft.; Evolution Consulting Kft., Innovitas Nonprofit Kft.; Global-Uion Kft.; Raiker Kft.

 

forrás: Hajósi Miklós

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Előkerült a térfigyelő kamera felvétele a Jókai utcai házomlásról – felkavaró videó (18+)

Szinte teljesen leomlott hétfő délelőtt Budapesten a Jókai és az Aradi utca sarkán található épület teteje és az...

Eldőlt: 2035-től nem lehet új benzinzes és dízeles autót venni az EU-ban

Ma, szerda hajnalban elfogadták az Európai Unió tagországai a klímavédelmi törvényeket, miszerint 2035-től a tagországok területén betiltják a...

Ekkora baj közelít? Az állam mostantól vészhelyzetben átveheti az energiacégek irányítását

Az orosz–ukrán háborúra hivatkozva, rendelettel készítette elő a magyar kormány, hogy a magyar állam az ellátás folyamatosságára és...

Földön, tengeren, levegőben, mindenhol ott lesznek a NATO katonái: Amerika jelentősen növeli a jelenlétét Európában

Az Egyesült Államok jelentősen megnöveli katonai jelenlétét Európában – jelentette be Joe Biden amerikai elnök szerdán a NATO...