31.7 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Politikusok is reagáltak Schobert Norbi botrányos mondataira

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Politikusaink sem tudnak kimaradni a Schobert Norbi-botrányból, többen véleményt fogalmaztak meg a fitneszguru által gerjesztett ügyről.

Norbi a szülés utáni túlsúllyal küzdő nőkről szólt, arról, hogy a férfiak a nők testét, külsejét kívánják meg, és ha a nő nem adja le a baba mellett a kilókat, akkor ő tehet róla, hogy tönkremegy a házasságuk.

Az Index szúrta ki, hogy Kucsák László fideszes politikus egy házasság napján készült képpel, kommentár nélkül tudatta, neki mit jelent a házasság:

: #szeretemafeleségemúgyahogyvan.

A jobbikos Bencsik János azt írja marketinges provokációtól bűzlik Norbi lépése.

“Az én feleségem három gyermekkel ajándékozott meg, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok neki.” – írta posztja végén, amiben már a Norbi termékek bojkottjáról is ír.

Bár maga a nyilatkozat messziről bűzlik a marketinges provokációtól, talán nem felesleges, hogy a témát kivesézzük.

1. Senkinek nem azért megy tönkre a házassága, mert a másik fél kövér. Vagy ha mégis, azért a kapcsolatért nem kár.

2. Legalább annyi mázsa feletti férfi kóricál az utcákon, mint nő, ha nem több. Akik ráadásul nem szülnek és emiatt hormoningadozásaik sincsenek. Számukra milyen bölcsességek vannak a tarsolyodban?

3. Egy szülés után a legtöbb nőnek éppen elég trauma, hogy a testkép átalakul, a bőr elveszti a feszességét, a lányok “meganyukásodnak”. Ezen nem tud változtatni semmilyen táplálkozásguru, aki pedig ebből a bűntudatból akar pénzt harácsolni, az még a kuruzslónak is hitvány.

4. Miért gondoljuk azt, hogy csak az a test lehet kívánatos, ami csontból, izomból és bőrből áll? Hány depressziós, táplálkozászavaros tinédzser generációnak kell még felnőni, hogy elengedjük ezt az értelmetlen testfétist?

5. Az az édesanya, aki akár csak egy gyermeknek is életet adott, olyan kihívásokat teljesített sikerrel, amelyekhez foghatót mi, férfiak egész életünk során nem. A gyerekszületés utáni sikeres házasság a kölcsönös tiszteleten, empátián és feltétel nélküli szereteten alapul, nem azon, hogy nanponta hány gramm szénhidrátot viszünk be a szervezetünkbe.

Kedves Norbi: az én feleségem három gyermekkel ajándékozott meg, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok neki. Soha nem evett egyetlen Update terméket sem, mégis visszanyerte az alakját, mert szerencsés géneket örökölt, és odafigyelt magára. Ha a jövőben valaha is eszébe jutna betérni egy Update boltba, emlékeztetni fogom a nyilatkozatodra, hogy soha ne tegye.

Nacsa Lőrinc, KDNP-s politikus szerint ezek után a bocsánatkérés lenne a minimum:

Update Norbi figyelmébe:

 

Szerintem sokkal nagyobb tisztelet és elismerés jár az édesanyáknak, szerintem minimum bocsánatot kellene kérni, és a családot nem összetéveszteni a biznisszel.

 

“Szeretni valakit annyi, mint úgy látni, ahogyan őt Isten elgondolta.” – Viktor Frankl

Ungár Péter “butaság-vihar”-nak hívja a tegnap óta az országon végigszáguldó botrányt, amiről mindenkinek van véleménye.

Ennek a közbeszédnek is hatása van a társadalomra 

– ezzel zárta a posztját.

blikk, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Élőhírek Ukrajnából – youtube videó

Robbanások a Rivne régióban található Sarnyban: halottak és súlyosan megsérültek. Három ember meghalt, négyen - a kórházban, ketten...

Ingyen nyaraltat 3200 családot Mészáros Lőrinc: 200 millió forintot jótékonykodik el

A nehéz helyzetben élő családok megsegítésére, amelyben évek óta élen járnak a magyar tulajdonú Mészáros Csoport cégei. A korábbi...

Afganisztánban hatalmas földrengés volt, ezrek haltak meg, tízezrek váltak hajléktalanná, és senki nem segít nekik.. – Hol itt az igazság?

Németország egymilliárd euróval segíti az ukrán költségvetést, de ha úgy vesszük, az egész világ segít Ukrajnának, de az...

36-38 C-fok egész héten, kiadták a riasztást.. – Figyelem! Aki lát olyan autót, ahol kisgyermeket vagy állatot hagytak a bezárt járműben, azonnal hívja a...

Napról napra melegebb lesz Vasárnap a napsütés lesz túlsúlyban, a gomolyfelhőkből csak néhol keleten fordulhat elő gyenge zápor, esetleg...