0.9 C
Budapest
2023. január. 27. péntek

Police Coffee

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Immár a 27. Police Coffee-t rendezték meg Debrecenben, az ország második legnagyobb városában, ahol másfél éve már jártak és egy csésze kávé mellett beszéltek a polgárokkal a helyi közbiztonságról. Most is lehetősége volt a tócóskerti CBA áruház vásárlóinak, hogy szót váltsanak a helyi rendőrökkel.

– A Police Coffee-nak épp az a lényege, hogy nem hatósági környezetben találkoznak a polgárok a rendőrökkel és egy csésze kávé mellett mondják el a tapasztalataikat, ötleteiket a helyi közbiztonságról -mondta a sajtótájékoztatón Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa elnöke.

A lokális problémák megoldására fókuszálnak, amikor a helyi önkormányzat, rendőrség, polgárőrség és a közterület-felügyelet is együttműködik.Az NBT bűnmegelőzési stratégiai programját éppen két éve, 2013 szeptemberében fogadta el a kormány, s azóta több településen sikerült partnere találniuk.

Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere elmondta, hogy a migrációs válság miatt ez nehéz időszak a város életében, de a közbiztonság jó a városban, és nem véletlen, hogy másodszor vendégeskedik a Police Coffee a városban, hiszen minden jó kezdeményezést szívesen fogadnak.

A város egyébként 150 millió forintot költ a belvárosban térfigyelő kamerákra, mert a rendőrséggel úgy vélik, hogy ez fölöttébb hatékony a bűnmegelőzésben.A számok egyébként valóban azt bizonyítják, hogy a városban javul a közbiztonság, hiszen ahogy Sebestyén Zoltán ezredes, a Hajdú Bihar Megyei Rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese elmondta, a regisztrált bűncselekmények száma 12 százalékkal csökkent és a felderítések aránya is javult 13 százalékkal.

Forrás: mixonline;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis egyik utolsó filmje: Távfelügyelő (Wire Room) – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje (2022), izgalmas, fordulatokban gazdag thriller..   Teljes film magyarul: Távfelügyelő (Wire Room) Kellemes szórakozást a filmhez! Még több...

A napenergia előnyei – a szolárzuhany mindenki számára gazdaságos megoldás

Sokba kerül a meleg vizes zuhanyzás? Attól függ! Ugyanis létezik olyan energiabarát megoldás, ami nyáron a napban rejlő...

Egy órán keresztül próbálták újraéleszteni azt a taxisofőrt, aki vezetés közben kapott infarktust a Keleti pályaudvarnál…

Ismerősök és ismeretlenek is hősnek tartják Istvánt - írja a ripost.hu Katonák és rendőrök árasztották el a Keleti pályaudvar környékét –...

Mutatjuk, mik lesznek 2023 szextrendjei (18+)

Ahogy az élet minden egyéb területén, úgy szex téren is jönnek-mennek a trendek. De vajon mik jellemzik 2023-at,...