11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat

Pokol lesz kijutni Ferihegyre

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák kezdődnek áprilisban.Torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk az autósoknak.

Az idei szintrehozás részeként, április első hetében elindul az M4-es Ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak ütemezett felújítása – írja az MKIF Zrt. sajtóközleménye alapján a Totalcar.  A burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni.

A kivitelezési munkák több ütemben zajlanak majd és előreláthatóan négy-hat hétig tartanak. Ezért egy-egy ütemben egyszerre csak egy csomóponti ágat zárnak le. Ettől még a következő időszakban az erre közlekedőknek torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk.

„A repülővel utazóknak javasoljuk, hogy annak érdekében, hogy járatukat biztonsággal elérjék, utazásuk tervezésekor tájékozódjanak a légikikötő megközelítéséhez szükséges időről. A terelések és lezárások a repülőtér autós és tömegközlekedéssel történő megközelítésének időtartamára is hatással lehetnek!” – írja az MKIF.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work