6.7 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Pogány Judit vallomása: több kollégájába is beleszeretett, férje nehezen viselte

Dátum:

Megosztás:

Budapest – Mindig is szerelmes típusnak tartotta magát Pogány Judit, aki lángoló érzelmei miatt akár be is tudott lázasodni.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő a Klubrádió Szavakon túl című műsorában azt is elárulta, ugyan 35 éven át élt házasságban Koltai Róberttel, ezalatt is voltak időnként plátói szerelmei. Ugyanakkor leszögezte, ezeknek a vágyaknak soha nem engedett.

– Elég szerelmes típus voltam – vallotta be a népszerű színésznő Kadarkai Endre riporternek. – Amikor már megvolt a gyerek, akkor is előfordult olykor, hogy tetszett ez vagy az… Kollégákba is bele-bele estem, de nem “laktam be ezeket a dolgokat”, mert kitaláltam a megoldást: hogy én nem Robit nem bírom megcsalni, hanem a gyereket nem bírom bepiszkítani.

Pogány arra is kitért, elsősorban a tehetséges művészek keltették fel a figyelmét. Mint mondta, két dolog kellett ahhoz, hogy valaki megdobogtassa a szívét.

– A kémia van legelöl, a másik pedig a tehetség. A tehetségbe kegyetlenül bele tudtam szeretni, de én ezzel tudtam együtt élni, tudtam viselkedni. A külső környezet persze nem vette észre, de az, akiről szó volt, gyakran tudott róla. Volt olyan is, hogy éreztem, hogy valakinek megtetszettem. Dosztojevszkij Ördögök című darabját próbáltuk és amikor bemondták, hogy Pogány Juditot kérem a színpadra, az egyik kollégám ugyanúgy jött a színpadra, pedig nem volt jelenete. Leült a járásba és onnan nézett befelé. Ez egy idő után nem tud nem feltűnni…

A színésznő elárulta, Koltai Róbert nem viselte jól ezeket a szituációkat, kimondottan féltékenyen reagált. Komoly szemrehányásokkal illette őt, amiért “elfogadta” a férfiak rajongását.

Én ezeket az érzéseket belaktam. Nagyobb lett a rezgésszám, jobban tudtam működni, csajosabb lettem tőle. Ezt Robi is észrevette és komoly szemrehányásokat is kaptam miatta. Próbáltam elmagyarázni, hogy értse meg, nincs semmi, de ő sosem tud rám így nézni. Értem sose szoktak így rajongani, ez a gyerek meg rajong értem, hát hagyja már meg nekem ezt a jó kis érzést! – idézte fel nevetve Pogány Judit.

A két színész 2009-ben döntött úgy, hogy külön utakon folytatják: Koltai nem is tagadta, házasságon kívüli kapcsolata volt. Azaz míg neje sosem engedett a csábításnak, ő kevésbé volt erős.

– Elkövettem egy nagy hibát és ezt Jutka már nem tudta tolerálni. Minden holmimat a házunkban hagytam, és a húgomnál húztam meg magam. (…) A hátralévő életem egy nagy bocsánatkérés lehet, de még reménykedem. Számomra a legfontosabb ember ma is, éppen úgy, mint harmincöt éve mindig: a feleségem – vallotta be akkor a Blikknek a művész, aki azóta már más oldalán boldog.

– Azt hiszem, Robi egész életemben megcsalt. Nincs bocsánat. Lezártam a kapcsolatot. Valami végleg elszakadt – vallotta be a szakítás után Pogány a Blikknek. – Azt hiszem, hogy én csak kerestem egy álmot, álmodtam magamnak egy férfit, olyant, mint az imádott édesapám volt. Ennyi évnek kellett eltelni, hogy rájöjjek: ez nem Robi.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: RAS archívum

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Elon Musk kitálalt a Twitter belső titkairól: így zsonglőrködött a politikai pártok között a korábbi vezetés

A Twitterhez az előző vezetés idején mindkét politikai oldal rendelkezett eléréssel, de vállalat alkalmazottai túlnyomóan az egyik oldalhoz...

A Doktor, a Gyűjtő, a Tál és az Álarcos – Íme, a Schadl-ügy lehallgatási anyaga: a lehallgatók vagy viccesek, vagy éhesek voltak, amikor a...

Büntető ügyek befolyásolására kért több tízmillió forintokról, de százról is szó esik azokban a beszélgetésekben, amelyeket a szakszolgálat...

Az oroszok üzentek: még soha nem volt ennyire közel az atomháború – videók

Az orosz védelmi miniszter bejelentette, hogy jövőre jelentősen növelik a katonai kiadásokat, felpörgetik a hadiipart és különös figyelmet...

Félelmetes ragadozó piráját találtak a Sebes-Körösben – videó (látványetetés)

Az elpusztult példányra Nagyváradon bukkantak. lpusztult vöröshasú piráját (Pygocentrus nattereri) találtak Nagyváradon a Sebes-Körösben – közölte pénteken az Ebihoreanul.ro bihari...