20.6 C
Budapest
2023. szeptember. 30. szombat

Pénzhoroszkóp: a Kos anyagi helyzete örökség miatt javul, a Nyilas hatalmas lehetőségeket aknázhat ki külföldi útjából, az Ikrek csak úgy ontja magából a pénzszerző ötleteket

Dátum:

Megosztás:

És a te pénztárcád apadni vagy dagadni fog a következő hetekben?

Üzleti horoszkóp 2023. május 22 – június 4.

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Uralkodó bolygója a Nappal és a Plútóval is szerencsés fényszögben áll. Akkor érezheti ezek kedvező hatását a leginkább, ha más pénzével kapcsolatban kell eljárnia. A családi kapcsolatok is igen kedvező hatással lehetnek most anyagi helyzetére. Lehetnek bizonyos rejtett tartalékai, esetleg örökségre, hagyatékra is szert tehet. Egy kedvező társulás révén is gyarapíthatja a vagyonát. Mindezekben nagy szerepe lehet a papíroknak, szerződéseknek. Legyen nagyon aprólékos e téren!

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Mások talán úgy látják, hogy ön kifogyott az ötletekből. Pedig valójában tele van velük a feje, csak már nem olyan könnyelmű, hogy mindent megosszon másokkal is. Bölcsen is teszi, ha egy ideig magában tartja, és érleli újító ötleteit. Amíg azok nincsenek jól kidolgozva, addig csak másoknak adhat támpontot velük. Vagy, ami még rosszabb, belevágva csupán a félmegoldásokig jut el, és ezzel már eleve kudarcra ítéli önmagát, és az újítása sikerét is.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

A Nap végre a jegyébe lépett: a május vége a legjobb, legtermékenyebb időszaka szokott lenni, de most minden eddigin túltehet. A Plútó és a Mars támogató és energiáló fényszögei ugyanis elsősorban az utazásokon, a kapcsolataiban, és a külfölddel kapcsolatos üzletek terén segíthetik önt. Nagyon találékony, csak úgy ontja magából az ötleteket, és ezek megvalósításához szinte tálcán kínálja a lehetőségeket a sorsa. Ha még nincs vállalkozása, akkor most kellene belevágnia. Most mindenre képes.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Az ember tragédiájának utolsó szavai csengjenek a fülébe: küzdjön és bízva bízzon! Olyan magasra jutott, hogy szinte már szédülhet ottan. Ugyanakkor azt is érzi, hogy ez a pozíció nagyon sok nehézséggel jár, és állandó küzdelemben tarthatja a létét. A feszültségek, melyeket az is okoz, hogy a külvilágnak is állandóan meg kell felelnie, miközben a saját illúzióit folyton lerombolja, a végletekig kimeríthetik. Több pihenésre lehet szüksége, ha bírni akarja erővel.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Uralkodó bolygója csupa-csupa kedvező fényszöget kap május közepén. Ön is érezheti tán, hogy egy olyan időszak jött el az életébe, amikor megalapozhatja a szerencséjét. Most nagyon sok energiát kaphat az égiektől ahhoz, hogy bármi újba belevágjon, vagy kibővítse, szélesítse eddigi lehetőségeit. Nem is csupán a pénz a cél, hanem valaminek a felmutatása. A lehető legjobb arcát akarja mutatni, és ami még fontosabb, a legtöbbet akarja kihozni önmagából.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Kemény napokat kell megélnie. A Plútó hátráló mozgást végez a munka életterületén, ezért a saját lemaradásaival kell megküzdenie. Nagyjából éppen május végéig tart ez az időszak, amikor is a régi dolgokkal kell foglalkoznia. Jelenthet ez valamilyen félbemaradt munkát, elvarratlan kapcsolatokat, be nem váltott ígéreteket, és meg nem valósított újításokat is akár. Annál is inkább, mivel sok vesződsége lehet a régiségekkel. Érdemes lenne leltároznia, selejteznie is. A megújulása feltétele, hogy a feleslegestől megszabaduljon – mindenféle értelemben.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Május végén szó szerint értelmezheti és érezheti a mondás igazságát: ki korán kel, aranyat lel. És még akkor is, ha nem veti ki túl hamar az ágya, de a napjait szorgalmassággal tölti, nagyon meghálálhatja önnek ezt a természet. A legközvetlenebb összefüggést persze akkor találhatja meg, ha a mezőgazdaságban tevékenykedik, vagy legalábbis a konyhakertjét műveli. De egyéb munkáit is a tavasz pezsdülése fogja jellemezni. Most mindenben termékenyebb, hatékonyabb lehet.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Uralkodó bolygója szerencsés fényszögben áll a megvilágosító Nappal és az álmokat teremtő Neptunusszal is. Hogy ha ön még nem érzi a szerencséjét, akkor az talán kicsit a lustaságának is köszönhető. A szerencsebolygó Plútóra vetett nehéz fényszöge jelzi: egy kicsit kéne csak erőltetnie a szerencséjét. Ideje lenne aktivizálnia az önben szunnyadó energiákat, és végre észrevennie az élete adta nagy lehetőségeket. És ehhez nem kell másokat sem fel-, sem kihasználnia. Ha jól csinálja, maguktól ajánlják fel a segítségüket.

A legfrissebb hírek itt!

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Érdekes módon idén ön érezheti legerőteljesebben a május, az éledő természet átlényegítő, erősítő és serkentő hatását. Nyugodtan leszokhat a kávézásról, nem lesz szüksége többé a koffeinre. Amitől pedig eddig tartott tán, a változásokat egyre inkább kívánni és magától is előmozdítani fogja. Az üzleti életben is hatalmas lendületet vehet, és ehhez elsősorban a külföldi lehetőségek adják a szükséges energiát. Tanulmányokat is folytathat, magasabb, szellemi célokért is küzdhet.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Bármennyire is a társasági, vagy üzleti élet középpontjában van ön, mégis valahogy magányos harcosnak érezheti magát. Való igaz: amiben ön nagy, abban kevesen tudják követni, pláne nem tudják felvenni önnel a harcot. A legrosszabb esetben azonban értékelni sem tudják, amit tesz. Vagy azért, mert a világ, a korszellem még nem érett meg erre, vagy azért, mert maga sem tartja szükségesnek, hogy amúgy istenigazából kiálljon magáért. Ne legyen olyan finnyás! Szálljon le a fellegekből!

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Uralkodó bolygója a Vénusszal kapcsolódik, amely most elsősorban a hivatásában támogatja önt. A helyzet magaslatán érezheti magát, méghozzá annál inkább, minél tudatosabban küzd a pozíciójáért. Az, hogy ön a helyén érzi magát még önmagában nem elég: folyamatosan reprezentálnia kell a külvilág felé, hogy kicsoda is ön. Persze nem puszta külsőségekkel, hanem a lényeg felmutatásával. De azért az sem mindegy milyen arcot vág hozzá.

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Nagyon sok elmaradása, munkája és kötelezettsége lehet, amik valósággal gúzsba kötik önt mind fizikailag, mind pedig lelkileg. Kicsit olyan, mintha valamilyen karmikus tartozást kellene lerónia most. Ám, ha a kötelességteljesítés fárasztó munkája után még marad ideje és energiája, akkor hatalmas lehetőségekre találhat az emberi kapcsolataiban. Érdemes új ismeretségeket kötnie, vagy a régieket felújítania. Ha valaki bántja, valójában felrázza! Ébredjen!

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...