20.8 C
Budapest
2022. május. 19. csütörtök

Példa nélküli a terrorveszély!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A női ter­ror­kom­mandó után egy dzsi­ha­dista ka­maszfiút fog­tak el a fran­cia rend­őrök. Még sosem volt ek­kora a ter­ror­fe­nye­ge­tett­ség Fran­cia­or­szág­ban – mondta a kor­mányfő

Szombat este őrizetbe vett a francia rendőrség egy 15 éves kamasz fiút Párizsban, akit azzal gyanúsítanak, hogy merényletet akart végrehajtani.

Azért vettük őrizetbe, hogy kihallgassuk egy lehetséges támadásról

– mondta a rendőrségi forrás. A fiú kapcsolatban állhatott egy hírhedt terroristával: az Iszlám Állam egyik Szíriában tartózkodó francia dzsihadistája, Rachid Kassim az interneten az utóbbi időben rendszeresen buzdít Franciaország elleni újabb terrortámadásokra.

Példa nélküli a terrorveszély!
Francois Hollande francia államfő a terrorizmusról rendezett csütörtöki párizsi konferencián. Fotó: MTI

Egy Szíriából irányított női terrorkommandó akart pokolgépes merényletet végrehajtani azzal a gázpalackokkal teli gépkocsival, amelyet a múlt hét végén találtak Párizsban.

– mondta Francois Molins párizsi főügyész. A meghiúsított merénylet ügyében öten vannak őrizetben, közülük egy 29 éves nő ellen szombaton eljárás indult, miután megtalálták az ujjlenyomatait a járművön.     Manuel Valls francia miniszterelnök vasárnap megismételte:

példa nélküli a terrorfenyegetettség az országban,

ahol az elmúlt másfél évben 240-en vesztették életüket iszlamista merényletekben.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Németország Leopard tankokat ad ajándékba Csehországnak, hogy Csehország tudjon adni régi fegyvereket Ukrajnának.. – Szólj hozzá!

Csehország 15 Leopard 2A4 típusú harckocsit kap Németországtól, és tárgyalásokat kezdett további 50, a legkorszerűbb Leopard-változathoz tartozó 2A7+...

Mariupol végleg elesett, egy ország két évszázados politikának vet véget Putyin

Mariupol védői több hónapos küzdelem után feladták a harcot, így elesett az Azovi-tenger melletti város utolsó bástyája, az...

Időjárás: mutatjuk, mire számíthat ezen a májusi csütörtökön

Az észak felől hazánkba nyomuló hűvösebb légtömeg nyugalomba kerül fölöttünk, így a csütörtök hajnal még a tegnapinál is...

Észak-Korea a járvány szorításában – a büszke országvezetés nem kér külföldi segítséget, és saját szakembereit okolja a krízisért – hanganyagon a szakélrtővel készült interjú.....

A határok hermetikus lezártsága miatt elképzelhető, hogy valóban csak most érte el a koronavírus-járvány Észak-Koreát, ám az oltatlanság...