4.1 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Pécsi Ildikó halála után derült ki: volt egy másik férje is, még Szűcs Lajos előtt is titkolta

Dátum:

Megosztás:

Pécsi Ildikó halála után több titokra is fény derült fogadott fia könyvéből: egyebek között az, hogy volt egy eltitkolt házassága is, amit még Szűcs Lajos sem tudott.

Ahogy arról korábban a Blikk beszámolt, Péterfi L. Csaba, Pécsi Ildikó fogadott fia egy könyvet ír Úgy, ahogy volt címmel a színésznőről. A férfi több emléktárgyat is begyűjtött Pécsi Ildikó halála előtt, emellett a színésznő hangfelvételen rengeteg olyan személyes történetet is elmesélt Csabának, amiket csak a halála után lehetett nyilvánosságra hozni.

Péterfi L. Csaba a könyv megírása közben egy hihetetlen sztorival is találkozott: kiderült ugyanis, hogy a színésznőnek volt egy eltitkolt házassága.

– Ildikó történeteiben volt, amit nem értettem: miért nem ment hozzá a nagy szerelméhez, William Bukovihoz? Meglepő választ kaptam a kérdésemre: azért, mert akkor már volt egy férje. Soha nem mesélt erről, de rábukkantam a levelezésre, amiben Ildikó megírta a szüleinek, hogy feleség lett. Ez is nagyon rá vallott, hogy levélben tájékoztatta az édesanyját és az édesapját. Először azt hittem, rosszul vannak dátumozva a levelek. Aztán rájöttem, hogy nem: Ildikónak volt egy házassága még Szűcs Lajos előtt. Mit ne mondjak, sokkoló volt a felfedezés – rántotta le a leplet a rejtélyről Csaba.

Erről Te sem maradhatsz le!

Az első férjét Szilágyi Sándornak hívták, de mindenki csak Nicknek becézte. Nagyon nagy sikere volt a lányoknál, a rendezők leghelyesebbjeként írták le a könyvben. Se vele, se nélküle kapcsolatuk volt körülbelül másfél évig, amikor Pécsi megtudta, hogy Szilágyi eljegyzett egy lányt. Ekkor jött rá, hogy beleszeretett és elérte, hogy felbontsák az eljegyzésüket, majd Pécsi hozzá is költözött. Pécsi még a szüleinek se mutatta be, de 1960. június 9-én hozzáment Szilágyi Sándor rendezőhöz. Egyszerű szertartás volt, utcai ruhában ment be a VIII. kerületi anyakönyvvezetőhöz, így lett hivatalosan Szilágyi Sándorné.

Kiderült, hogy a főiskolán hozzáment egy fiúhoz, akivel csupán brahiból házasodtak össze. A szerelméhez pedig azért nem mehetett hozzá, mert az már házasságban élt, és akkor nem akart elválni.

– Érdekes belegondolni, hogy ha nincs ez a házasság, talán minden másképp alakul, talán hozzámegy Bukovihoz. Szűcs Lajos jókor volt jó helyen. Éppen akkor adódott a lehetőség, hogy elvegye Ildikót, amikor már jogi akadálya sem volt. Valószínűleg erről a házasságról Lajos bácsi sem tudott.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

A foci VB eseményei.. – videók

Ma a franciák a lengyelekkel játszanak, 16.00 órakor, és 20.00 órakor Anglia Szenegállal.. Kivonatosan, itt tudod megnézni ami volt,...

Tiltakozást szervez a MOK az egészségügy átalakítása miatt: „Nincsen benne gyakorlatilag olyan intézkedés, ami ne adna lehetőséget a visszaélésre”..

Tiltakozó akciót tervez a Magyar Orvosi Kamara (MOK), miután a kormány nem vette figyelembe a javaslataikat, melyeket az...

Eltűnt két gyermek és egy fiatal lány!

Mindhármukat rendőreink jelenleg is keresik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/581/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen...

27 milliárd dollárra perlik a hatóságokat a texasi iskolai lövöldözés áldozatainak hozzátartozói

Texasban 27 milliárd dollár (mintegy 11 ezer milliárd forint) kártérítésre tartanak igényt a 21 ember életét követelő májusi...