27.8 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

Pásztor Anna férjének vallomása: ez az énekesnő legnagyobb félelme

Dátum:

Megosztás:

Budapest — Döntött a bíróság: meg két hónapig rácsok mögött marad Pásztor Anna (45) zaklatója. Az énekesnő megnyugodott, hiszen így a családjával nyertek egy kis időt, amelyet békében tölthetnek.

– Remélem, ez elegendő lesz ahhoz, hogy megváltozzon, talán még nem késő. Kérem a családját, a barátait, hogy karolják fel ezt az embert, mert nyilván figyelemre van szüksége. November elejéig lesz egy lélegzetvételnyi időnk, utána pedig születik majd egy bírósági döntés – mondta közösségi oldalán Anna.

Mint az ismert, az Anna & the Barbies frontemberét közel egy éve ostromolta szerelmes leveleivel a férfi, aki burkoltan megfenyegette őt. Augusztus elején felfegyverkezve, késsel ment a koncertjére, ahol a biztonságiak szúrták ki.

Az énekesnő férje, Galotti Balázs elárulta, hogyan élték meg az elmúlt időszakot.

Pásztor Anna férjének vallomása ez az énekesnő legnagyobb félelme 1
A zaklató a letöltött harminc után további hatvan nap elzárást kapott / Fotó: Varga Imre

– Remélem, Anna megnyugszik egy kicsit. Szerintem jobb lett volna, ha kiengedik azt a férfit, mert akkor túllépnénk ezen. Készültünk arra, hogy szabadul, valaki figyelte volna, hova megy, mert tartottunk tőle, esetleg idejön hozzánk, vagy meghúzza magát Pesten, aztán pár hét múlva felbukkan – mondta a Blikknek Pásztor Anna férje. – A páromnak amúgy is ez a legnagyobb félelme, hogy megjelenik az otthonunknál, amikor nem vagyok itthon. Bár nagyon bátor nő, és bármire képes lenne, ha a gyerekeit kell megvédenie, de félti őket, és fizikailag jóval gyengébb az illetőnél. Persze, a házunkat is figyelik, és bármi történne, pár percen belül itt lennének a biztonsági emberek.

Azt is elárulta, a zaklató nem próbálta felvenni velük a kapcsolatot.

– Szerencsére semmilyen fórumon nem üzent, a barátaival sem. Szerintem ez a harminc nap elég volt neki, hogy gondolkozzon, a következő hatvan pedig tényleg jó útra térítheti – magyarázta Galotti.

Lapunk megkereste a férfi jogi képviselőjét is.

Ügyfelem jól van, állapotában nincs változás. Még nem tudtam vele beszélni, így nincs információm arról, szeretne-e fellebbezni, de ezt rábízom. Mivel az előző, harmincnapos letartóztatás ellen sem tette meg, azt gondolom, most sem fogja – mondta az ügyvéd.

Családja várja haza

Lapunk elérte a férfi egyik régi barátját, aki annyira bízott abban, hogy kiengedik a cimboráját, hogy már a hazaútját is megszervezte.

– Sajnálom, hogy még nem engedték ki. Nem tett ő semmi rosszat, nem kéne ott bent lennie. Nem tudom, mi van a vizsgálattal, de biztos, hogy nem bolond – mondta a férfi.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Kevin Dillon – Táv-felügyelő (Wire Room) – Bruce Willis egyik utolsó filmje – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje, amelyben ismét egy hőst alakít, .. fordulatos, izgalmas esti szórakozás! Teljes film magyarul: Táv-felügyelő (Wire...

Rendkívüli hír! .. Megszavazta az Európai Parlament: Magyarország alkalmatlan az uniós elnökségre

Az állásfoglalást 442 EP-képviselő támogatta, és csak 144 szavazott ellene. Az Európai Parlament csütörtökön megszavazta azt az állásfoglalást, mely...

Az Európai Bizottság és a kínai vezetés is aggódik a mesterséges intelligencia veszélyei miatt

Az EB korlátozásokat vezetett be az MI-eszközök használatára, Kína pedig még szigorúbban tervezi ellenőrizni az internetes adatforgalmat. A ChatGPT...

Megosztó TRIANON

Trianon miért fontos a magyarok egy részének, és a másik részének miért nem? - erre a kérdésre keressük a...