9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Pasit venne magának a szexi lottónyertes, brutális összeget fizet

Dátum:

Megosztás:

Be­vál­la­lós férfi­ak­nak iga­zán jó le­he­tő­ség; mil­li­ó­kat ugyanis rit­kán lehet ke­resni egy kap­cso­lat­tal. És a hölgy igen­csak de­ko­ra­tív, sőt: sze­reti meg­mu­tatni a neten, amije van. Nem csoda, hogy so­kak­ban fel­me­rül: vajon hol van itt a buk­tató?

A legfiatalabb lottónyertes volt Nagy-Britanniában: Jane Park mindössze tizenhét évesen vitte el öt éve az egymillió fontnyi főnyereményt, ami átszámolva 370 millió forintot jelent. Ám az ő esete mutatja a legjobban, hogy a pénz nem boldogít: bár Jane mindent megvehet, amit akar, csináltatott egy csomó plasztikai műtétet magán (többek között a fenekét, mellét megnagyobbíttatta), a szerelmi élete saját bevallása szerint katasztrofális. Ezért olyan ötlete támadt, amire az egész világ felfigyelt: 22 millió forintot fizet annak a férfinak, aki járna vele.

A 23 éves lány még egy honlapot is indított, ahol a leendő kérői jelentkezhetnek. És mindezt egyáltalán nem viccnek szánta: abban reménykedik, hogy így fogja megtalálni élete szerelmét.

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

A Jane-hez közel álló források azt állítják, a lány bizalmatlan a férfiakkal, mióta milliomos lett: attól fél, hogy csak a pénzéért szeretik az udvarlók, írja a The Mirror. Így nyílt lapokkal játszik: úgy véli, ha fizet a leendő párjának, akkor nem a pénzére sóvárogva hívja randira.

🌞

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

A bizarr párkeresésről egyébként videósorozatot készül forgatni majd, amit megoszt a követőivel is.

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...