Hirmagazin.eu
Főoldal » Pánik ide vagy oda, egy magyar részvény tegnap 13 százalékot emelkedett
Gazdaság

Pánik ide vagy oda, egy magyar részvény tegnap 13 százalékot emelkedett

A negatív tőkepiaci hangulat hatására a hazai részvények is esnek kedden, a legnagyobb zuhanást a Plotinus papírjai szenvedték el. A magyar papírok között is akad azonban üdítő kivétel, amelynek 13 százalékot erősödött az árfolyama a hétfői záráshoz képest.

Nincs mese, kedden az eladók diktálják az ütemet a magyar tőzsdén. A hazai blue chipek összességében gyengén teljesítenek: az OTP árfolyama 2,1 százalékot, a Richter árfolyama 0,86 százalékot, a Magyar Telekom 0,5 százalékot esett, míg a Mol 0,1 százalékot emelkedett.

Kép: Maunawai PI víztisztító

A leggyengébb teljesítményt a Plotinus nyújtja a magyar tőzsdén, a délelőtt első felében 10 százalékot zuhant a cég árfolyama.

A hazai kispapírok között azonban akad egy üdítő kivétel, amely még ilyen környezetben is képes volt több mint 13 százalékot erősödni, ez pedig nem más, mint a Csepel. Azt azért gyorsan hozzátesszük, hogy ez döntően azzal magyarázható, hogy egy nagyon illikvid papírról beszélünk, amelynek az árfolyamát egy-egy nagyobb vételi vagy eladási megbízás komolyan tudja befolyásolni.

Forrás: portfolio.hu

Hasonló hírek

Már készül a CAF villamos Dunakeszin

info

Mintagazdaság lesz Mezőhegyesen

Edit

Tüntetni fognak a taxisok az Uber ellen

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....