8.4 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Pándi gyilkosság: „Könyörögtem, hogy hagyja abba, de nem állt le” – Csilla szeme láttára verték halálra az élettársát

Dátum:

Megosztás:

Pánd – Órákat ült összevert kedvese mellett az az asszony, akit brutálisan összevert szomszédja.

Mint arról már tegnap beszámoltunk, iszonyatos dolog történt Pándon, ahol egy 24 éves férfi március 22-én bemászott szomszédai házába, majd egy lapátnyéllel agyonverte az ott élő 88 éves férfit, illetve bántalmazta annak 53 éves élettársát is.A Blikk úgy tudja, hogy a tettes olyan erővel ütötte áldozatát, akit a fején talált el, hogy a fanyél egyszerűen eltörött. Tóthné Csilla ugyan megpróbált védekezni, de esélye sem volt a menekülésre.

– Reggel jöttem ki a kertbe, amikor megláttam szemben, hogy Csilla dörömböl az ablakon, próbál valamit mondani, de nem hallottam – elevenítette fel a szomszédban élő Ibolya a Blikknek a történteket.

A mentők nemsokkal később a helyszínre érkeztek, de a 88 éves Gyula bácsit már nem tudták megmenteni, a kórházba szállítást követően elhunyt. Úgy tudni, hogy betört a koponyája, illetve több bordája is eltörött, de Mihály még a fülét is levágta.

A Borsnak most nyilatkozott a meggyötört asszony is:

Mindenre emlékszem és sosem fogom elfelejteni, ami történt. Senkije nem volt, többször segítettünk neki, adtunk ételt és vizet. Ám amikor kérdezés nélkül is bejött, szóltunk a rendőrségnek

mondta a lapnak Csilla, akit kedvesével együtt már többször is megfenyegetett, illetve meglopott a tettes, É.Mihály.

Úgy tudni, hogy Mihály, aki mentálisan sérült, már jó ideje nem hagyta békén az idős párt, a hatóságok szerint pedig azért ölte meg a férfit, mert megharagudott rájuk, amiért feljelentették.

„Mélyen aludtam. Ahogy kinyitottam a szemem, azt láttam, hogy a plafonról ereszkedik le Misi a lapáttal” – folytatta Csilla, aki kénytelen volt végignézni, ahogy a 24 éves férfi összeveri Gyula bácsit.

„Könyörögtem, hogy hagyja abba, de nem állt le. Úgy éreztem, hogy engem is megfog ölni”

Csilla elmondta, hogy Mihály megpróbálta őt megerőszakolni, ám amikor rendőrért kiáltott a férfi valószínűleg megijedhetett és elhagyta a helyszínt.

A véres gyilkossággal gyanúsított férfit – aki egyébként 2013 óta gondnokság alatt áll – előzetes letartóztatásba helyezték.

A helyiek tudták, hogy Mihály mentálisan sérült, illetve ha iszik, akkor veszélyessé válik, emiatt sokan féltek is tőle a környéken.

blikk, bors

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egyes források szerint az oroszok ukrajnai offenzívája nem másról szól, mint a haditechnikájuk gyakorlati bevezetéséről..

Most a leopárdgyilkos szupertankjukat vetik be Ukrajnában, amely nagytételű értékesítésére annak gyakorlati bemutatása után kerülhet sor.. Az orosz hadsereg...

Európán hajtaná be a kárát egy vagyonát veszítő nagy ukrán cég

A CheZaRa űrtelemetriával foglalkozik, egykor 15 ezer embert foglalkoztatott, ma viszont alig 300 ember dolgozik kötelékében – a...

Már a nyáron elveszítik közalkalmazotti státuszukat a pedagógusok

Rétvári Bence belügyminisztériumi államtitkár közölte, hogy a tervek szerint júniustól jön a köznevelési foglalkoztatotti jogviszony. Már az ősszel felvetődött,...

Romantikus, megható dráma az élet értelméről – Egy év esély – videó

Cuba Gooding Jr,. Jaden Smith, Cara Delevingne szereplésével egy megható romantikus történet a 17 éves Darynt életéről, aki...