Hirmagazin.eu
Főoldal » Palik László elköltözött a családjától, Marsi Anikó maradt a gyerekekkel..
Bulvár

Palik László elköltözött a családjától, Marsi Anikó maradt a gyerekekkel..

Vége a házasságuknak?

Palik László elköltözött a családjától Fotó: RAS-archívumPalik László elköltözött a családjától Fotó: RAS-archívum
Budapest — Úgy tűnik, a TV2 képernyőjén hajrájához érő Exatlon Hungaryval nemcsak a dominikai kalandok értek véget, hanem Marsi Anikó és Palik László házassága is. Bár eddig úgy tűnt, a tévés álompár jól bírja a köztük lévő, kontinenseken átívelő távolságot, a jelek szerint ez mégsem tett jót a kapcsolatuknak.
Lapunk egyik informátora ugyanis kiszúrta, hogy bár a képernyőn még zajlik a Bajnokok és a Kihívók vetélkedője, a szereplők, köztük a műsorvezető, már itthon vannak, sőt, Palikot többen látták is futni a Normafánál, illetve kocsikázni a városban. Ez önmagában még nem lenne érdekes, hiszen az Exatlon stábja sosem tagadta, hogy az adásokat néhány napos csúszással, felvételről sugározzák, de az igen, hogy amióta Palik László újra Magyarországon van, nem a feleségével lakik.

Mindenki ezt olvassa most!

– Nemrég feltűnt, hogy az egyik lakásba, ami eddig kiadó volt, beköltözött valaki. Aztán megláttam, hogy az új lakó Palik László, aki egyedül tartózkodik az ingatlanban. Sem a felesége, sem a gyermekei nincsenek vele – mondta a neve elhallgatását kérő olvasó-riporterünk, akinek az információjáért természetesen jár a tízezer forint.

Tavaly októberben, a Dancing with the Stars adásában még mosolyogva ölelte egymást Marsi Anikó és Palik László, ám ez az utolsó olyan képük, amely boldogságot sugároz. Talán már ez sem volt teljesen őszinte? /Fotó: Pozsonyi ZitaTavaly októberben, a Dancing with the Stars adásában még mosolyogva ölelte egymást Marsi Anikó és Palik László, ám ez az utolsó olyan képük, amely boldogságot sugároz. Talán már ez sem volt teljesen őszinte? /Fotó: Pozsonyi Zita

Olvasónk elmondta, a család még látogatóban sem járt a budai ingatlanban, amelyet minden bizonnyal úgy választott ki a tévés, hogy a gyermekei közelében maradhasson. Két fiuk, a 14 éves Vilmos és a 12 éves Vince ugyanis az édesanyjukkal a korábbi közös családi otthonban maradt.

Mindenki ezt olvassa most!

Mint ismert, Marsi Anikó 7 év után, 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszonyaként, azt megelőzően a család Mallorcán élt. Anikó híradósként néhány hónapig ingázott Budapest és Spanyolország között, hiszen Palik a gyerekek iskolai kötelezettségei miatt egy darabig még Mallorcán maradt. Akkoriban úgy tűnt, minden rendben van a házasságukkal.

– Szeretek dolgozni! Nyilván töltenék több időt a családommal, de egyszerre az életben minden nincs. Fel kell fognom, hogy új helyzet van, amihez alkalmazkodnom kell. Ma már nem csak a családom ügyeit intézem, mint korábban éveken át. Ha épp belázasodik a kisebbik fiam, és nincs ott az anyja, az persze, borzasztóan rossz érzés, de van egy szuper, zseniális apukája, aki megoldja a helyzetet. Bizonyos szerepeket át kellett vállalnia – magyarázta Anikó még 2017-ben egy interjúban.

2005 októberében a Corinthia Grand Hotel báltermében fogadott egymásnak örök hűséget a két televíziós /Fotó: RAS-archívum2005 októberében a Corinthia Grand Hotel báltermében fogadott egymásnak örök hűséget a két televíziós /Fotó: RAS-archívum

Úgy tűnt, házasságuk kiállja az idő próbáját, ám az elmúlt időszakban több hír jött arról, hogy a házaspár tagjai egyre távolabb kerültek egymástól. Palik 2018-ban az Exatlon Hungary műsorvezetője lett, és a már a harmadik évadát töltő műsor csapatával együtt hónapokat töltött a Dominikai Köztársaságban. Ugyan igyekeztek áthidalni a távolságot – Anikó minden évadban elutazott a karibi paradicsomba –, ám úgy tűnik, a házaspár végérvényesen elhidegült egymástól. Nyilván nem segített a helyzeten, hogy a legutóbbi dominikai kaland során Palik vitte a fiúkat is magával. Egy anya számára pedig borzasztóan nehéz lehetett ilyen sokáig távol lenni a gyermekeitől. Természetesen kerestük Marsi Anikót és Palik Lászlót is, ám ők nem kívántak semmit hozzátenni lapunk információihoz.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Szikora Róbert a hitéről és a karrierjéről vallott: „Popsztárként és élő legendaként gondolok magamra”

Mazsi

Megdöbbentő – nincs tovább titkolózás: Nótár Mary egy nővel osztja meg életét

Géza

Hogyan lehet valaki szépségkirálynő?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....