26.6 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Palik László elköltözött a családjától, Marsi Anikó maradt a gyerekekkel..

Dátum:

Megosztás:

Vége a házasságuknak?

Palik László elköltözött a családjától Fotó: RAS-archívumPalik László elköltözött a családjától Fotó: RAS-archívum
Budapest — Úgy tűnik, a TV2 képernyőjén hajrájához érő Exatlon Hungaryval nemcsak a dominikai kalandok értek véget, hanem Marsi Anikó és Palik László házassága is. Bár eddig úgy tűnt, a tévés álompár jól bírja a köztük lévő, kontinenseken átívelő távolságot, a jelek szerint ez mégsem tett jót a kapcsolatuknak.
Lapunk egyik informátora ugyanis kiszúrta, hogy bár a képernyőn még zajlik a Bajnokok és a Kihívók vetélkedője, a szereplők, köztük a műsorvezető, már itthon vannak, sőt, Palikot többen látták is futni a Normafánál, illetve kocsikázni a városban. Ez önmagában még nem lenne érdekes, hiszen az Exatlon stábja sosem tagadta, hogy az adásokat néhány napos csúszással, felvételről sugározzák, de az igen, hogy amióta Palik László újra Magyarországon van, nem a feleségével lakik.

Mindenki ezt olvassa most!

– Nemrég feltűnt, hogy az egyik lakásba, ami eddig kiadó volt, beköltözött valaki. Aztán megláttam, hogy az új lakó Palik László, aki egyedül tartózkodik az ingatlanban. Sem a felesége, sem a gyermekei nincsenek vele – mondta a neve elhallgatását kérő olvasó-riporterünk, akinek az információjáért természetesen jár a tízezer forint.

Tavaly októberben, a Dancing with the Stars adásában még mosolyogva ölelte egymást Marsi Anikó és Palik László, ám ez az utolsó olyan képük, amely boldogságot sugároz. Talán már ez sem volt teljesen őszinte? /Fotó: Pozsonyi ZitaTavaly októberben, a Dancing with the Stars adásában még mosolyogva ölelte egymást Marsi Anikó és Palik László, ám ez az utolsó olyan képük, amely boldogságot sugároz. Talán már ez sem volt teljesen őszinte? /Fotó: Pozsonyi Zita

Olvasónk elmondta, a család még látogatóban sem járt a budai ingatlanban, amelyet minden bizonnyal úgy választott ki a tévés, hogy a gyermekei közelében maradhasson. Két fiuk, a 14 éves Vilmos és a 12 éves Vince ugyanis az édesanyjukkal a korábbi közös családi otthonban maradt.

Mindenki ezt olvassa most!

Mint ismert, Marsi Anikó 7 év után, 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszonyaként, azt megelőzően a család Mallorcán élt. Anikó híradósként néhány hónapig ingázott Budapest és Spanyolország között, hiszen Palik a gyerekek iskolai kötelezettségei miatt egy darabig még Mallorcán maradt. Akkoriban úgy tűnt, minden rendben van a házasságukkal.

– Szeretek dolgozni! Nyilván töltenék több időt a családommal, de egyszerre az életben minden nincs. Fel kell fognom, hogy új helyzet van, amihez alkalmazkodnom kell. Ma már nem csak a családom ügyeit intézem, mint korábban éveken át. Ha épp belázasodik a kisebbik fiam, és nincs ott az anyja, az persze, borzasztóan rossz érzés, de van egy szuper, zseniális apukája, aki megoldja a helyzetet. Bizonyos szerepeket át kellett vállalnia – magyarázta Anikó még 2017-ben egy interjúban.

2005 októberében a Corinthia Grand Hotel báltermében fogadott egymásnak örök hűséget a két televíziós /Fotó: RAS-archívum2005 októberében a Corinthia Grand Hotel báltermében fogadott egymásnak örök hűséget a két televíziós /Fotó: RAS-archívum

Úgy tűnt, házasságuk kiállja az idő próbáját, ám az elmúlt időszakban több hír jött arról, hogy a házaspár tagjai egyre távolabb kerültek egymástól. Palik 2018-ban az Exatlon Hungary műsorvezetője lett, és a már a harmadik évadát töltő műsor csapatával együtt hónapokat töltött a Dominikai Köztársaságban. Ugyan igyekeztek áthidalni a távolságot – Anikó minden évadban elutazott a karibi paradicsomba –, ám úgy tűnik, a házaspár végérvényesen elhidegült egymástól. Nyilván nem segített a helyzeten, hogy a legutóbbi dominikai kaland során Palik vitte a fiúkat is magával. Egy anya számára pedig borzasztóan nehéz lehetett ilyen sokáig távol lenni a gyermekeitől. Természetesen kerestük Marsi Anikót és Palik Lászlót is, ám ők nem kívántak semmit hozzátenni lapunk információihoz.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Erdély lesz a NATO elrettentő hadseregének a központja

A NATO romániai harccsoportját (Battle Group Forward Presence – BGFP) azoknak a többnemzetiségű szövetséges csapatoknak az átminősítésével alakítják...

Török harci repülőgépek sértették meg a görög légteret egy amerikai támaszpont közelében

Athén a történtek miatt tiltakozását fejezte ki a török nagykövetnél, s tájékoztatta az ügyről az EU-t, a NATO-t...

Gárdony polgármestere szerint a kutyasétáltatók vigyék haza a kutyaürüléket – Szólj hozzá!

Tóth István, Gárdony polgármestere egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a családjával idén is részt vett a TeSzedd! országos szemétszedő akción,...

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Berki Krisztián halálával nem csupán egy fiú, egy apa, egy férj és egy barát távozott, de egy márka...