1.3 C
Budapest
2023. december. 9. szombat

Palik Laci és Hevesi Kriszta szexuálpszichológus – videó

Dátum:

Megosztás:

Dr. Hevesi Kriszta hazánk legismertebb szexuálpszichológusa, így a témában aligha találhatnánk nála avatottabbat.

Érdekes tény, hogy miközben a szex az élet alapköve, ebben a témakörben van a legtöbb kérdőjel a fejünkben. Dr. Hevesi Kriszta erre az alapkőre építette karrierjét és talán éppen emiatt néznek rá sokan ferde szemmel. Pedig a téma örök, és a legtöbben nem is hinnénk, mi minden rejlik mögötte. A Palikék világa, by Manna vendége most „dr. Szöszi”  volt, és ezt a videót bizony mindenkinek látnia kell!

párbaj
Dr. Hevesi Kriszta hosszú utat járt be, míg rátalált a hivatására. Fotó: YouTube

De ki is dr. Hevesi Kriszta? 

dögös doktornő hosszas útkeresés után talált rá a hivatására, ami a pszichológia, azon belül pedig a szexuálpszichológia. Első diplomáját közgazdászként szerezte, majd újságíró lett, míg végül rájött, mi is az az út, ami neki rendeltetett. „Frissdiplomásként bankba hívtak dolgozni, hogy pénzügyi elemzésekkel foglalkozzak, de kikosaraztam ezt az ajánlatot. Adtam magamnak egy nyári szünetet, akkor születtek meg bennem a bölcs gondolatok és végül a pszichológiára felvételiztem irdatlan sok vargabetű után. 

A legfrissebb hírek itt!

Egyébként azt hadd tegyem hozzá, hogy milyen az élet, gyermekkoromban hamarabb tanultam meg kimondani azt, hogy orvos, mint a saját nevemet”

– kezdte a stúdióban a mindenkit megizzasztó Kriszta, aki ennek ellenére kislányként foggal-körömmel küzdött az ellen, hogy a gyógyítást válassza hivatásaként, mivel édesapja erősen „tolta” ebbe az irányba.

Hevesi Kriszta ma már imádja, hogy másokon segíthet tudásával. „Imádok szexuálpszichológus lenni! Szerintem az élet egyik legszebb területe a párkapcsolat. Amit éppen a szex különböztet meg minden más emberi kapcsolattól. Amikor bekerültem az orvosira, én szó szerint fejest ugrottam. Öt szakirányt elvégeztem. Állítólag addig nem nagyon volt olyan, aki ennyit vállalt volna a pszichológia szakon. Emiatt is vetődött fel aztán a kérdés, hogy maradok-e az egyetemen tanítani és borzasztóan élvezem azóta is” – magyarázta az ország legismertebb szaktekintélye.

párbaj
Dr. Hevesi Kriszta nagyon komolyan veszi a testiséget…
Fotó: YouTube

Veszélyes üzem a terápia…

Dr. Hevesi Kriszta a beszélgetésben bevallotta, ő maga is járt már pszichológusnál, és éppen azóta tudja, hogy egy-egy mélyebbre ásás után mire kell figyelmeztetnie a pácienseit, akik hosszú időn át az élmények és felismerések hatása alatt maradnak. „Nagyon fontos, hogy tudjuk, mit okozunk. Amikor kiengedek egy klienst az ajtón, mindig elmondom, hogy sétáljon egyet, ne üljön autóba. Mert tudom, hogy időnként annyira feltépünk dolgokat, hogy benne marad, és ugye ismerjük azt az állapotot, amikor annyira gondolkodunk, hogy nem veszünk észre semmit.

 Nekem személyes élményem volt, amikor második alkalommal kiléptem a pszichológustól és majdnem elütött egy troli…

A legfrissebb hírek itt!

 És persze hallottam olyan esetekről, amikor egy páciens a hazafelé vezető úton karambolozott” – magyarázta a YouTube-on megtalálható interjúban a szakember.

A dr. Hevesi Krisztával folytatott teljes beszélgetést mindenkinek érdemes megnéznie! 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Finnország válaszától Zelenszkij az őrület határára kerülhet

A finn legfelsőbb bíróság pénteken hozott határozatában úgy döntött, hogy az ország nem adhat ki Ukrajnának egy terrorizmussal...

A Netflix egyik 2023-as debütáltja: Mindent szabad – videó

Mindent szabad (Fair play) Amikor egy méregdrága pénzügyi cégnél szóba kerül egy áhított előléptetés, a szerelmesek, Emily (Phoebe Dynevor)...

Az EU-tagállamok hozzájárultak ahhoz, hogy Magyarország közel egymilliárd eurót kapjon – egy éven belül

Az uniós pénzügyminiszterek elfogadták az Európai Bizottság javaslatát, amely arra vonatkozott, hogy Magyarország módosíthassa a nemzeti helyreállítási tervét....

Szoboszlai jött, látott és gólt lőtt – győzött a Liverpool + videó

Nehezen indult be a gépezet, de végül győzni tudott a Liverpool a sereghajtó Sheffield otthonában a Premier League...