2.3 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Heilig Gábor retteg Bajor Imre temetésétőlHeilig Gábor retteg Bajor Imre temetésétől

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

image_2014-08-21-05-14-20_53f5802cbab7d.jpg

Heilig Gábor retteg Bajor Imre temetésétőlHeilig Gábor retteg Bajor Imre temetésétől
Bajor Imrét augusztus 22-én délután 15 órakor búcsúztatják a Farkasréti temető Makovecz-termében. A színész barátja, Heilig Gábor megtörten mesélt a Borsnak a temetés részleteiről. „Szívbe markoló pillanatok lesznek, pedig igyekeztünk a lehető legkevésbé ömlengős beszédet írni… Félünk. Félünk a holnaptól, mert nem tudunk lelkileg felkészülni arra, ami ott vár majd ránk. Nem tudjuk, meg tudunk-e szólalni, de még azt sem, hogy egyáltalán kibírjuk-e, hogy össze ne essünk. Az ember képtelen felkészülni arra, hogy egy jó barát koporsója mellett álljon… A búcsúztató után nem is tervezünk semmilyen összejövetelt vagy tort, mindenki haza akar menni, és magában szeretné gyászolni Imit, aki már most hiányzik…” – mondta Heilig Gábor.
Forás, Kép; Nők Lapja Café

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor: .. “most ugrik a majom a vízbe”

A miniszterelnök terjedelmes interjút adott a Kossuth rádiónak. Szerinte a december 5-én "élesedő" szankciók lesznek a legkomolyabbak. Orbán Viktor...

A protein és a női szépség: Miért kulcsfontosságú a megfelelő protein bevitel a nők számára is?

A megfelelő fehérjebevitel viszonylag kulcsfontosságú minden ember, különösen az aktív személy életében. Azonban sokaknál a fehérjék csak az izomtömeg...

Ma este egy romantikus dráma arról, hogy hogyan lesz egy kiskatonából EMBER – Újoncok napja.. – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Üzent a BKK: változik a közlekedés az ünnepek alatt – Ez sokakat érinthet!

Az adventi időszakban az utasok színvonalasabb és biztonságosabb kiszolgálása érdekében a hétvégi napokon sűríti egyes járatait, illetve nagyobb...