32.1 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Bukta a feltételezett álommunkát a szurkolólányból lett modell

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

image_2014-07-12-06-08-47_53c0d0ef848dd.jpg

Bukta a feltételezett álommunkát a szurkolólányból lett modell
Nemrég azt írtuk, a 17 éves belga Axelle Despiegelaere megfogta az isten lábát: álommunkát kapott a világ egyik legnagyobb kozmetikai cégétől. Ma viszont már az a hír, hogy felbontották vele a szerződést.

Csütörtökön robbant a hír hogy egy 17 éves belga lányt szerződtetett le a cég, akit a belga-orosz focimeccsen szúrtak ki maguknak. Nem ő volt az egyetlen, akit egy meccsen találtak meg a szépségipar képviselői. Pamela Anderson szintén így járt sok-sok évvel korábban. A lány a fodrászati divízió modellje lett kedden, pénteken viszont már fel is bontották vele a szerződést.
Forrás: AFP/Martin Bureau

Ahogy az Origo.hu is írja, a szurkolóból lett modell elkövette azt a hibát, hogy a Facebookjára posztolt egy fotót, amelyen egy általa elejtett antilop mellett puskával pózol. állítólag a kép egy évvel ezelőtt készült, és ezzel csak hangolt az USA-Belgium meccsre. A fénykép hatalmas vihart kavart szerte a világon. Pénteken több külföldi portálon jelent meg a hír, hogy a lánnyal felbontotta a szerződést a kozmetikai cég. A Life.hu kereste a L’Oreal Magyarország PR menedzserét is, de a cég képviselője egyelőre nem tudott hivatalos tájékoztatást adni a belga szőkeséggel kapcsolatban. A Buzzfeed.com-on megjelent anyagban viszont az áll, hogy a L’Oreal Belgium dolgozott csak együtt vele egy egyszeri közös projekten, amely arról szólt, hogy a közösségi oldalon jelenik meg kampányuk az ő főszereplésével. A 17 éves tini nem tartozott a cég szépségnagykövetei közé.Nemrég azt írtuk, a 17 éves belga Axelle Despiegelaere megfogta az isten lábát: álommunkát kapott a világ egyik legnagyobb kozmetikai cégétől. Ma viszont már az a hír, hogy felbontották vele a szerződést.

Csütörtökön robbant a hír hogy egy 17 éves belga lányt szerződtetett le a cég, akit a belga-orosz focimeccsen szúrtak ki maguknak. Nem ő volt az egyetlen, akit egy meccsen találtak meg a szépségipar képviselői. Pamela Anderson szintén így járt sok-sok évvel korábban. A lány a fodrászati divízió modellje lett kedden, pénteken viszont már fel is bontották vele a szerződést.
Forrás: AFP/Martin Bureau

Ahogy az Origo.hu is írja, a szurkolóból lett modell elkövette azt a hibát, hogy a Facebookjára posztolt egy fotót, amelyen egy általa elejtett antilop mellett puskával pózol. állítólag a kép egy évvel ezelőtt készült, és ezzel csak hangolt az USA-Belgium meccsre. A fénykép hatalmas vihart kavart szerte a világon. Pénteken több külföldi portálon jelent meg a hír, hogy a lánnyal felbontotta a szerződést a kozmetikai cég. A Life.hu kereste a L’Oreal Magyarország PR menedzserét is, de a cég képviselője egyelőre nem tudott hivatalos tájékoztatást adni a belga szőkeséggel kapcsolatban. A Buzzfeed.com-on megjelent anyagban viszont az áll, hogy a L’Oreal Belgium dolgozott csak együtt vele egy egyszeri közös projekten, amely arról szólt, hogy a közösségi oldalon jelenik meg kampányuk az ő főszereplésével. A 17 éves tini nem tartozott a cég szépségnagykövetei közé.
forrás: origo, kép: google

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook