24.2 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Arany és ezüst kajak-kenuban

Dátum:

Megosztás:

image_2014-07-12-16-47-50_53c166b66aee4.jpg

Arany és ezüst kajak-kenuban
Vajda Attila ezüstérmes C-1 1000 méteren.
Csipes Tamara aranyérmet szerzett K-1 1000 méteren szombaton a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

Vajda Attila ezüstérmet szerzett C-1 1000 méteren szombaton a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

Ezüstérmet szerzett a Medveczky Erika, Sarudi Alíz összeállítású női kajak kettes 1000 méteren szombaton a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kárász Anna, Vad Ninetta összeállítású magyar női kajak négyes aranyérmet szerzett 500 méteren szombaton a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

A második helyen végzett román egység kizárását követően a Kiss Tamás, Vass András, Varga Dávid, Sarudi Pál összeállítású férfi kenu négyes végül ezüstérmesként zárt 1000 méteren szombaton a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kárász Anna, Vad Ninetta összeállítású magyar női kajak négyes aranyérmet szerzett 500 méteren szombaton a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

A Vasbányai Henrik, Mike Róbert összeállítású férfi kenu kettes aranyérmet szerzett 1000 méteren szombaton a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

KAJAK-KENU EB, BRANDENBURG
A vasárnapi program:
200 m-es középfutamok 9.00
200 m-es döntők 11.50
500 m-es és férfi K–4 1000 m-es döntők 15.00
5000 m-es döntők 17.00
Forrás: délmagyar
 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...