26.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

Óvodába vitte a Viszkis a kislányát.. Bár ne tette volna..!! Ilyen gyomorforgató módon fogadta őket a többi szülő, csak mert az apukája bankrabló volt..

Dátum:

Megosztás:

Megváltoztatta a szerelem és Anna lánya születése Ambrus Attila életét, ám az egykori Viszkis rabló mégsem szabadul a múltjától.

Bár mindent megtesz, hogy maga mögött hagyja rossz hírnevét, igyekszik példás életet élni, becsülettel dolgozik keramikusként, ám gyermeke szülői értekezletén szembesülnie kellett vele, a többi gyerek szülei némi távolságtartással kezelik.

Anna október 10-től megy óvodába, már nagylány – újságolta büszkén a kilencvenes évek legismertebb sorozatrablója, aki harminc pénzintézetet rámolt ki hat év alatt.

– Nemrég voltam szülői értekezleten is, elég hülyének is éreztem magam! Picit zavart a szituáció, de ezzel meg kell barátkoznom, hogy egy apukának bizony ez is a feladata. Bemutatkozási nap volt, és két órán keresztül mondták el, mi és hogyan működik majd, de igazság szerint nekem nagyon nem kellett bemutatkoznom… Sajnos az óvodában is ismernek már, mint a rossz pénzt, és nem tudok kibújni a bőrömből – sóhajtott Ambrus, aki viszont annak örül, hogy második gyermekükkel viselős kedvese remekül van.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

– Réka jól viseli a második várandósságot, eddig semmilyen probléma nem volt, az időjárás is viszonylag barátságos és az anyósom is sokat segít nekünk. Soha rosszabb őszt – foglalta össze a Viszkis. Mint mondja, az általa készített kerámiákra még mindig van igény, sőt egészen váratlan helyekről érdeklődnek termékei iránt. – A napokban egy orosz tévéstáb jött hozzám és csinált velem interjút. Nemrég jelent meg egy podcast formájában a nyolcadik nyelven az egyik Viszkis-könyv, és azóta több száz levelet kapok például Iránból.

A levelezést Réka intézi, mert az én angoltudásom elég hiányos, de sokan rendeltek is kerámiát, illetve az ­Európában élő perzsáktól is kapok rendeléseket – hüledezett Attila. A kerámiák készítése mellett azonban másra is szakít időt a Viszkis, ahogy az elmúlt években is, kisebb-nagyobb cégeknek tart előadásokat marketingtémában, valamint gyerekek számára szervez kézműves-foglalkozásokat.

– Bár a nagy vásárok idén elmaradtak, éjjel-nappal dolgozom, workshopokat tartok, illetve falunapokra járok, ahol gyerekekkel foglalkozom. Viszem a korongozógépet, a kerámiákat és megpróbálok nekik egy-két fogást megmutatni. A lényeg, hogy próbáljunk valami értéket teremteni – mesélte Attila. – Szerencsére mindig van valami esemény és van mit csinálni. Piacozom, jön a második gyerek, szóval minden szép és kerek, nem is nagyon panaszkodhatok.

eztnezdmeg

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Arany (Gold) – amerikai kalandfilm – videó

Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt. Dörzsölt, ambiciózus, tele van ötletekkel - csak éppen pénze nincs....

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...